Sjekk ut alle populære
Destinasjoner

England

England er det mest populære landet for fotballreiser, med gode lag som Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Tottenham og Manchester City. Listen kan bli lang.

Spania

Spania er i tillegg til å være et veldig hyggelig reisemål, også et fotball-land av høyeste klasse. Med lag som FC Barcelona og Real Madrid, kan du nyte fotball av beste kvalitet, god mat og et behagelig klima.

Tyskland

Med lag som Bayern München og Borussia Dortmund, fylles tribunene og et engasjert publikum, noe som gjør Bundesliga til en av de mest interessante ligaene i Europa. Perfekt for de som liker store byer og fotballkultur.

Italia

I Italia kan du kombinere fotball, fantastisk mat, shopping, sol og strender. Med lag som Juventus, Milan, Roma og Napoli kan du oppleve fotball på sitt beste.

Frankrike

I Frankrike har PSG vært et av de mest suksessfulle lagene de siste årene. Ved å kombinere kultur, shopping, restauranter og uteliv med billetter, så kommer du til å få en vellykket helg.

Nederland

Fotball er den mest populære sporten i Nederland og hvert år er det lag som spiller Champions League/European League. Besøk Amsterdam hvor du kan kombinere shopping, kultur og fotball.

Mest besøkte