Sammenlign fotballreiser med FC Barcelona

Ta en fotballreise til Barcelona og Camp Nou, der du får se fotball av topp kvalitet. Med spillere som Suarez, Messi, Iniesta og Coutinho på banen, så skal det mye til for at det ikke skal bli mål. Se laget i 2017/2018-sesongen når de spiller både La Liga, Champions League og andre titler. Alle fotballreiser med FC Barcelona er oppført på dette nettstedet, og du kan enkelt sammenligne de ulike alternativene som er tilgjengelige.

Hvordan kjøpe en fotballtur med FC Barcelona?

Først må du bestemme om du vil kjøpe kampbillett til en av Barcelona sine hjemmekamper, eller foretrekker å kjøpe en komplett pakke med alt inkludert, som billett, overnatting og fly. Det er mange leverandører som spesialiserer seg på billetter til FC Barcelona og reiser så tilbudet er bra. Du behøver ikke bare å sammenligne priser, men også plasser på stadion mellom de ulike selskapene og hva de garanterer.

FC Barcelona museum og tur på stadion

Sjekk ut trofeskapet, garderober, spillertunnelen den og fine plenen og forestill deg hvordan det er når nesten 100 000 jublende tilskuere fyller stadion. Besøk museet og ta del i klubbens suksesshistorie der mange av de beste fotballspillerne gjennom tidene har spilt opp gjennom årene. Ikke mindre enn 10 spillere som har spilt for Barcelona har vunnet den prestisjetunge Ballon d'Or-prisen.

FC Barcelona billetter eller en fotballreise?

Den mektige stadion som laget spiller på er den største i Europa og har en magisk atmosfære, spesielt når de står overfor den største rivalen Real Madrid i kamp kjent som El Clásico. For å kjøpe billetter eller pakkereise til FC Barcelona sine hjemmekamper, så kan du sjekke klubbens offisielle hjemmeside om det finnes noe salg der. Det enkleste er å kjøpe av en partner til klubben, så velg kampen nedenfor for å se hva reisebyråer der ute har å velge mellom.

Kamper sesongen 2019 | 2020

26 Okt 2019
Barcelona vs Real Madrid
Camp Nou
La Liga
fra4 266,-
Les mer
29 Okt 2019
Barcelona vs Real Valladolid
Camp Nou
La Liga
fra 648,-
Les mer
2 Nov 2019
Levante vs Barcelona
Estadi Ciutat de València
La Liga
fra 362,-
Les mer
5 Nov 2019
Barcelona vs Slavia Prague
Camp Nou
Champions League
fra 917,-
Les mer
9 Nov 2019
Barcelona vs Celta Vigo
Camp Nou
La Liga
fra 593,-
Les mer
27 Nov 2019
Barcelona vs Borussia Dortmund
Camp Nou
Champions League
fra1 372,-
Les mer
1 Des 2019
Atletico Madrid vs Barcelona
Wanda Metropolitano
La Liga
fra2 111,-
Les mer
8 Des 2019
Barcelona vs Mallorca
Camp Nou
La Liga
fra 565,-
Les mer
10 Des 2019
Inter vs Barcelona
San Siro
Champions League
fra1 806,-
Les mer
15 Des 2019
Real Sociedad vs Barcelona
Estadio Anoeta
La Liga
fra2 055,-
Les mer
22 Des 2019
Barcelona vs Alaves
Camp Nou
La Liga
fra 755,-
Les mer
5 Jan 2019
Espanyol vs Barcelona
RCDE Stadium
La Liga
fra1 220,-
Les mer
19 Jan 2019
Barcelona vs Granada
Camp Nou
La Liga
fra 546,-
Les mer
26 Jan 2019
Valencia vs Barcelona
Estadi Ciutat de València
La Liga
fra1 647,-
Les mer
2 Feb 2019
Barcelona vs Levante
Camp Nou
La Liga
fra 755,-
Les mer
9 Feb 2019
Real Betis vs Barcelona
Estadio Benito Villamarín
La Liga
fra3 138,-
Les mer
16 Feb 2019
Barcelona vs Getafe
Camp Nou
La Liga
fra 908,-
Les mer
23 Feb 2019
Barcelona vs Eibar
Camp Nou
La Liga
fra 917,-
Les mer
1 Mars 2019
Real Madrid vs Barcelona
Santiago Bernabéu
La Liga
fra5 547,-
Les mer
8 Mars 2019
Barcelona vs Real Sociedad
Camp Nou
La Liga
fra 945,-
Les mer
15 Mars 2019
Mallorca vs Barcelona
La Liga
fra2 720,-
Les mer
22 Mars 2019
Barcelona vs Leganes
Camp Nou
La Liga
fra 855,-
Les mer
5 April 2019
Sevilla vs Barcelona
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
La Liga
fra2 117,-
Les mer
12 April 2019
Barcelona vs Athletic Bilbao
Camp Nou
La Liga
fra1 045,-
Les mer
26 April 2019
Barcelona vs Atletico Madrid
Camp Nou
La Liga
fra1 843,-
Les mer
10 Mai 2019
Barcelona vs Espanyol
Camp Nou
La Liga
fra1 514,-
Les mer
17 Mai 2019
Barcelona vs Osasuna
Camp Nou
La Liga
fra1 372,-
Les mer

Fotballreiser med Barcelona

Barcelonas slagord er Més que un club, som betyr "Mer enn en klubb". Ideen er at Barcelona vil være både en familieklubb og klubben som forsvarer Katalonias farger mot resten av Spania. FC Barcelona er faktisk eid av fansen selv.

Du kan kjøpe billetter til FC Barcelona hjemmekamper på arenaen, online og over telefon. Enkleste måten er å bestille en pakketur med FC Barcelona, der hotell og kampbillett, eller hotell, kampbillett og fly er inkludert. For hjemmekamper på Camp Nou er der åtte forskjellige prisnivåer. Ønsker du å se Barcelona spille mot et svakere lag kan du få svært billige billetter. For kamper i Champions League eller kamper mot Real Madrid (el Clásico) øker billettprisene.

Barcelona er i dag regnet som verdens beste klubblag. Den er full av stjernespillere. En stor del av spillerne i første oppstillingen har også vært involvert med å vinne både EM 2008, VM 2010 og EM 2012 for Spania. Den virkelige stjernen er argentinske Leo Messi. Messi, som allerede har blitt kåret til verdens beste spillere flere ganger, tar målrekord på et transportbånd for Barcelona. Andre viktige spillere er Andres Iniesta og Xavi Hernandez.

Kort om Camp Nou

Camp Nou er den største arenaen i Europa. Selv om det får plass nesten 100 000 mennesker når det er kamp tenker de faktisk på å utvide arenaen. På Camp Nou spiller en katalansk stolthet, FC Barcelona, sine hjemmekamper.

Fakta om Camp Nou

Camp Nou tar 99 354 tilskuere og er dermed den største fotballsarenaen i hele Europa. Den har dessuten kun sittplasser, noe som gjør den enda mer unik. Arenaen ble innviet september i 1957 med en kamp mellom FC Barcelona og en elleve med de beste spillerne fra den polske byen Warszawa.

Kommunikasjoner

Camp Nou ligger omtrent fem kilometer vest før de sentrale delene av Barcelona. Det går helt fint å promenere hele veien, men det er nok enklest å ta t-banen. Fra sentrum tar du enten linje 3 og går av ved Les Corts stasjon, eller tar du linje 5 og hopper av ved Collblanc stasjonen. Fra respektive t-banestasjon er det ca 10 minutt lang promenade til arenaen.

Arenaens historie


Camp Nou er den tredje arenaen som FC Barcelona spiller på. Tidligere spilte klubben på Camp del Carrer Indústria. Det tok ikke lang tid før den arenaen var for liten. I 1922 var Campo de Les Corts klar. Denne arenaen tok opptil 60 000 tilskuere, men også Les Corts ble raskt for liten for alle som elsket Barcelona.

Camp Nou ble bygget mellom 1954 og 1957. Fra begynnelsen kaltes arenaen for Estadi del FC Barcelona, men folket kalte arenaen for Camp Nou, oversatt fra katalansk betyr det ”Nye Stadioen”. Det var ikke før 2001, etter en stemme av klubbens medlemmer (socios), som Camp Nou ble det offisielle navnet.

Når Spania var vert for fotballs-VM i 1982 ble Camp Nou utvidet og renovert, da ble det plass for 120 000 tilskuere. Under 1990-tallet redusertes kapasiteten da arenaen kun fikk sittplasser.

Barcelona billetter og reise

Bli med på en uforglemmelig fotballreise med FC Barcelona. Se et av verdens mest kjente lag hjemme på Camp Nou. Ta sjansen til å se ditt favorittlag FC Barcelona møte motstanderne og kjempe om mestertittelen.

Under et par dager har dere dessuten mulighet til å se fotballkamp og samtidig nyte av det Barcelona har å by på. Gå ikke glipp av den guidede turen i det mektige Nou Camp hvor laget spiller sine hjemmekamper. Kjenn på gresset som noen av verdens beste forballstjerner spiller på, og besøk garderobene.

Noen minutter med t-banen fra Nou Camp finner du den berømte katedralen La Sagrada Familia. Ta en pause fra fotballen og still din kulturelle nysgjerrighet i denne magnifikke domkirken. Ta deretter en matbit på en av de fine restauranger som fins overalt i Barcelona.

Fotballreise Barcelona
Du som vil gi ditt lag aller beste støtte gjennom å bestille fotballturer med Barcelona har flere valgmuligheter. Enten kan du bestille bare matchbillett, reise og matchbillett eller en hel opplevelsespakke hvor du får både reise med boende og en matchbillett.

Fotballreiser med Barcelon gir minner for livet og opplevelser som garantert inspirerer til flere turer. Benytt muligheten til å se ditt favorittlag spille samtidig som du får oppleve en av Eruopas vakreste byer.

Andre ting å gjøre i Barcelona

Det er ikke rart at Barcelona har dukket opp som en favoritt blant mange som ønsker å tilbringe en weekend i en europeisk by. Barcelona har alt en turist kan ønske. Det er mange underholdningssteder, fantastiske restauranter, gode shoppingmuligheter og et bredt utvalg av attraksjoner. Det er faktisk til og med en sandstrand i sentrum!

Anmeldelser og vurderinger for Fotballreise.no

Se alle anmeldelsene her

4,7 av 5 (3 anmeldelser)

Sjekker alltid på Fotballreise.no før jeg bestiller en fotballreise.

5 av 5

Flott side for å få en god oversikt over priser på fotballturer!

4 av 5

Enkelt og greit!

5 av 5