Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Fotballreiser til Real Madrid

Sammenlign fotballreiser med Real Madrid CF

Vil du dra på fotballtur med Real Madrid? På denne siden har vi samlet alle ledende leverandører som tilbyr billetter og pakker med klubben. Ønsker du å se spillere som Christiano Ronaldo, Luka Modric og Sergio Ramos i 2018/2019 sesongen er på tide å begynne å planlegge. Vi lister priser fra billettleverandører og reisebyråer, slik at du kan kjøpe den som passer best til dine behov.

Hvordan gå frem for å kjøpe en fotballtur med Real Madrid?

Bestem om du vil kjøpe en pakketur hvor alt er inkludert, det vil si. billett, hotell- og flybillett, eller om du bare vil kjøpe en billett og ordne resten på egen hånd. Opplev den mektige atmosfæren på Santiago Bernabéu Stadium når mer enn 80 000 jubler for laget sitt. På noen kamper er billettene spesielt ettertraktede, spesielt gjelder dette møter med den største rivalen FC Barcelona, men også på Atletico Madrid.

Tur på stadion og museum - for den sanne supporteren

Spaser i spillertunnelen, sitt på benken og stirre utover gresset. Besøk garderoben, presserommet og mye mer. Les om klubbens historie eller kjøp en suvenir fra butikken.

Kjøpe billetter til Real Madrid eller en komplett fotballtur?

Sjekk ut på klubbens hjemmeside om det er tilgjengelige billetter, noen ganger kan du kjøpe direkte derfra, men avhengig av konkurransen og hvor populær kamp det er, så kan du også kjøpe billetter fra noen av billettselskapene vi lister på dette nettstedet. Er du på utkikk etter en pakkereise, så går du til et av reisebyråene som er oppført under pakken. Uansett hvilket selskap du velger, vil du oppleve europeisk toppfotball og den spanske hovedstaden, der det er noe for enhver smak.

Kamper sesongen 2024 | 2025

14

Aug

2024

Real Madrid

vs

Atalanta

Santiago Bernabéu

Super Cup

fra 7 133,-

Les mer

Om fotballreiser med Real Madrid

Real Madrid er den andre mest fremstående fotballklubben i verden. Det er bare skotske Glasgow Rangers som har flere titler. Imidlertid kan det sies at Real Madrid har samlet noen flere virkelig tunge titler gjennom årene. Los Blancos eller Los Merengues, som Real Madrid ofte kalles, er en institusjon i verden av fotball.

Kampbilletter til Real Madrid kjøper du online, via telefon eller på arenaen. Siden du må komme til Madrid og ha en seng for natten, kan det være lurt å bestille kampbilletter i en pakke med fly og hotell eller bare hotell.

Real Madrid fikk sin kongelige status (real betyr kongelig på spansk) i 1920 av kong Alfonso den trettende av Spania. Klubben ble grunnlagt allerede i 1902. Real Madrid har spilt i den spanske toppdivisjonen siden seriesystemet ble grunnlagt og har vunnet alt som er mulig å vinne. Med 32 ligatitler, 18 seire i den spanske cupen og ni seire i Europacupen/Champions League er Real Madrid best i både Spania og Europa.

Andre ting å gjøre i Madrid

Madrid, Spanias hovedstad, har noe for alle. Madrid er en by som er full av liv. Ikke gå glipp av en spasertur rundt byens store parker og botaniske hager. Et besøk til Prado-museet er også anbefalt. Ellers er folket i Madrid intressert av å gå downtown for å spise og drikke godt.

Kort om Santiago Bernabéu

Estadio Santiago Bernabéu er den tredje største fotballsarenaen i Europa. Det er bare Nou Camp i Barcelona og Wembley Stadium i London som er større. I Santiago Bernabeu, kan du se en av verdens beste klubblag, nemlig Real Madrid.

Fakta om Santiago Bernabéu

Santiago Bernabéu ble innviet i 1947 som Nuevo Estadio Chamartín. Kapasiteten på stadion var da omtrent 75 000 personer. Offisielt publikumsrekord er ikke funnet, men man kan anta at godt over 100 000 tilskuere på enkelte tidspunkt har sett en kamp på arenaen. Kapasiteten har oversteget 100 000 flere ganger i historien. I dag har arenaen en kapasitet på 85 454 sittende tilskuere.

Arenaens historie

Real Madrid har ikke alltid spilt på Santiago Bernabeu. I de første tiårene av klubbens barndom spilte de på arenaen Campo De O'Donnell og deretter på Campo Chamartín. På begynnelsen av 1940-tallet, derimot, bestemte den daværende presidenten at en ny arena skulle bygges. Presidentens ønske var at stadion skulle ta 100 000 tilskuere, men han fikk klare seg med en kapasitet på 75 000 tilskuere.

I 1944 rev de gamle Campo Chamartín og begynte byggingen av Nuevo Estadio Chamartín. I desember 1947 ble arenaen ferdig.

I 1950 var kapasiteten 125 000 tilskuere. Samtidig skiftet de navn på arenaen til ære for president Bernabéu.

Arenaen har selvfølgelig gjennomgått store endringer gjennom årene, ikke minst for Fotball-VM 1982, og under 1990-tallet. På 1990-tallet ble Santiago Bernabéu bygget til en arena med kun sittplasser.

Kommunikasjon

Santiago Bernabéu tar et helt blokk i Madrid sentrum. Men det er omtrent fire kilometer inn til byens faktiske sentrum. Arenaen ligger like ved Paseo de la Castellana, en av de viktigste transittruter i hovedstaden. Arenaen er relativt tilgjengelig til fots, men det beste valget er å ta t-banen til stasjonen Santiago Bernabéu (linje 10).