We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2021 | 2022

29 Sep 2021
Bayern München vs Dynamo Kiev
Allianz Arena
Champions League
fra1 490,-
Les mer
3 Okt 2021
Bayern München vs Frankfurt
Allianz Arena
Bundesliga
fra1 790,-
Les mer
23 Okt 2021
Bayern München vs Hoffenheim
Allianz Arena
Bundesliga
fra1 590,-
Les mer
2 Nov 2021
Bayern München vs Benfica
Allianz Arena
Champions League
fra1 490,-
Les mer
6 Nov 2021
Bayern München vs Freiburg
Allianz Arena
Bundesliga
fra1 590,-
Les mer
27 Nov 2021
Bayern München vs Arminia Bielefeld
Allianz Arena
Bundesliga
fra1 590,-
Les mer
4 Des 2021
Borussia Dortmund vs Bayern München
Signal Iduna Park
Bundesliga
fra4 690,-
Les mer
8 Des 2021
Bayern München vs Barcelona
Allianz Arena
Champions League
fra3 045,-
Les mer
11 Des 2021
Bayern München vs Mainz
Allianz Arena
Bundesliga
fra1 590,-
Les mer
18 Des 2021
Bayern München vs Wolfsburg
Allianz Arena
Bundesliga
fra1 590,-
Les mer
8 Jan 2022
Bayern München vs Borussia Monchengladbach
Allianz Arena
Bundesliga
fra1 990,-
Les mer
22 Jan 2022
Hertha Berlin vs Bayern München
Olympiastadion
Bundesliga
fra1 490,-
Les mer
5 Feb 2022
Bayern München vs Leipzig
Allianz Arena
Bundesliga
fra1 990,-
Les mer
19 Feb 2022
Bayern München vs Greuther Furth
Allianz Arena
Bundesliga
fra1 590,-
Les mer
5 Mars 2022
Bayern München vs Bayer Leverkusen
Allianz Arena
Bundesliga
fra1 812,-
Les mer
19 Mars 2022
Bayern München vs Union Berlin
Allianz Arena
Bundesliga
fra1 790,-
Les mer
9 April 2022
Bayern München vs Augsburg
Allianz Arena
Bundesliga
fra1 790,-
Les mer
23 April 2022
Bayern München vs Borussia Dortmund
Allianz Arena
Bundesliga
fra5 990,-
Les mer
7 Mai 2022
Bayern München vs Stuttgart
Allianz Arena
Bundesliga
fra3 617,-
Les mer

Fotballreiser med Bayern München

Bayern München er det klart mest meritterte tyske klubblaget gjennom tidene. Det er faktisk ingen andre lag som kommer i nærheten av Bayern Münchens prissamling. Hvis du liker tysk fotball generelt og særlig Bayern München må du bare ta en fotballreise til München.

Det er ekstremt vanskelig for en nordmann å få tak i billetter til en hjemmekamp med Bayern München. Kampene er alltid utsolgt og det er ofte så at til og med noen av medlemmene i den offisielle supporterklubben blir uten billetter. Ved å boke en fotballreise til München med en fotballreisearrangør kan du imidlertid enkelt få tak i kampbilletter til Bayern München. Hvis du boker en pakketur inngår hotell og eventuell fly i priset.

Bayern München ble dannet allerede i 1900, men det var først i slutten av 1960-tallet som klubben begynte å vinne. Siden da har det nesten ikke vært en sesong uten at man har kunnet stoppe inn ytterligere en trofé i silverskapet. Bayern München har vunnet 22 titler i Bundesliga, 15 cuptriumfer og fire seirer i Europacupen/Champions League gjennom åren. Blant de legender som har spillt i klubben kan vi nemne Frank ”Der Kaiser” Beckenbauer, Gerd Müller, Paul Breitner, Lothar Matthæus og Oliver Kahn.

Kort om Allianz Arena

FC Bayern München og TSV 1860 München deler hjemmearena. Det er svært sjelden at to så prominente lag gjør det, særlig i Tyskland. Derbykamper på Allianz Arena er noe helt spesielt. Hvis du ønsker å oppleve tysk fotball i sitt beste - besøk München og Allianz Arena når 1860 München møter gigantene Bayern München.

Fakta om Allianz Arena

Allianz Arena ble innviet i 2005 og erstattet dermed Olympiastadioen. Kapasiteten for publikum er 69 000, og da er 13 500 stående tilskuere. Med denne kapasiteten er Allianz Arena den tredje største arenaen i Tyskland. Det er kun Signal Iduna Park i Dortmund og Olympiastadioen i Berlin som er større. På grunn av sin runde form har arenaen fått kallenavnet Schlauchboot, som er tysk for oppblåsbar båt.

Kommunikasjon

Allianz Arena er litt utenfor sentrale München, i området Frøttmaning i de nordlige delene av byen. Du kommer til arenaen ganske enkelt med bil, dersom den Europaveien E45 går rett forbi. Den enkleste måten er å ta t-banen (linje 6 nordover, til stasjon Frøttmaning).

Arenaens historie


Planer for en ny arena i München ble utarbeidet allerede i 1997. Ideen fra de myndighetene i München var å modernisere og renovere Olympiastadioen, men Bayern München hadde andre planer. I oktober 2002 begynte byggingen. Omtrent to og et halvt år senere var arenaen ferdig. Åpningen skjedde 30. mai 2005 med en kamp mellom 1860 München og Nürnberg.

Allianz Arena har deretter vært åsted for VM-kamper og finalen til Champions League 2012 (hvor Chelsea vant over "hjemmelaget" Bayern München).

De siste årene har det blitt stadig klarere at arenaen er for liten for Bayern München, men også altfor stor for 1860 München. Lillebror i byen ønsker å bygge sin egen, mindre arena, men det er ingen konkrete planer for dette ennå.

Bayern München billetter og reise

Gjør drøm til virkelighet gjennom en fotballreise med Bayern-München. Er du en av alle de som elsker fotball og fremfor alt Tysklands gjennom tidenes mest fremgangsrike lag, Bayern-München? Da har du nå sjansen til å reise på en uforglemmelig fotballreise hvor du får mulighet til å se ditt favorittlag spille og samtidig oppleve en av Europas beste byer, Munchen.

Har du flaks så kan du kombinere din fotballreise med Bayern-München med øldrikking. I byen Munchen, som for øvrig er Tysklands tredje største by, arrangeres hver år Oktoberfest. Oktoberfest er en to uker lang festival som lokker øldrikkende turister fra hele verden. Om man ikke liker øl, eller man reiser på fotballreise med Bayern-München under andre deler av året, fins det mye annet å gjøre. Blant annet kan du besøke det kjempestore tekniske museet Deutsches Museum.

Fotballreiser med Bayern-München kan bestilles i tre forskjellige pakker. Den beste og gunstigste er en pakke som inkluderer reise, boende og matchbillett. Andre alternativ er en fotballreise som inkluderer boende og matchbillett, alternativt bare matchbillett.

Andre ting å se og gjøre i München

Hvis du reiser til München i oktober anbefales det at du tar del av den årlige øl- og matfestivalen Oktoberfest. Det finns imidlertid også mye annet å se og gjøre i München. Hvorfor ikke ta en tripp til Blomberg hvor du kan kjøre bobsleigh (også uten is), besøke slottet Schloss Nymphenburg eller gå på det enorme BMW-museet.