Fotballreiser Milano

TERMINLISTE

30. APRIL 2017 Inter - Napoli Giuseppe Meazzastadion San Siro Serie A
fra 550,-
Les mer »
7. MAI 2017 Milan - Roma Giuseppe Meazzastadion San Siro Serie A
fra 668,-
Les mer »
14. MAI 2017 Inter - Sassuolo Giuseppe Meazzastadion San Siro Serie A
fra 390,-
Les mer »
21. MAI 2017 Milan - Bologna Giuseppe Meazzastadion San Siro Serie A
fra 390,-
Les mer »
28. MAI 2017 Inter - Udinese Giuseppe Meazzastadion San Siro Serie A
fra 390,-
Les mer »

fotballreiser Milano

En perfekt måte å kombinere spennende fotball med sol, bad, shopping og en stor dose kultur, er å reise på fotballreiser til Milano. Milano er hjemby til to store og rivaliserende fotballag, Milan og Inter. Uansett hvilket av disse lag du holder på, eller om du holder på begge to, bør du ikke gå glipp av fotballreiser til Milano.

AC Milan og Inter er to av Italias største og mest fremgangsrike fotballklubber med supportere fra alle verdens hjørner. Dette gjør fotballreiser til denne byen veldig populære. Men i tillegg til fotball og derby kan byen tilby alt man kan ønske av et reisemål. Med mange store universiteter og noen av verdens mest kjente fotballag kan Milano tilby et pulserende natteliv. I tillegg til fest, har Milano mange teatre, operaer, spennende arkitektur, vakre parker og gode muligheter til shopping.

Reis på fotballreiser til Milano og opplev en av verdens heteste byer på beste måte. Se italiensk proffsfotball live og nyt samtidig av sol og varme. Fotballreiser til Milano kan kjøpes i tre pakker:

Fly + Hotellovernatting under hele besøket + Matchbillett
Hotellovernatting under hele besøket + Matchbillett
Matchbillett

Gå direkte til en av Milano-Lag

Inter
Milan