Fotballreiser Roma

TERMINLISTE

30. APRIL 2017 Roma - Lazio Stadio Olimpico Serie A
fra 1 295,-
Les mer »
7. MAI 2017 Lazio - Sampdoria Stadio Olimpico Serie A
fra 595,-
Les mer »
14. MAI 2017 Roma - Juventus Stadio Olimpico Serie A
fra 995,-
Les mer »
21. MAI 2017 Lazio - Inter Stadio Olimpico Serie A
fra 595,-
Les mer »
28. MAI 2017 Roma - Genoa Stadio Olimpico Serie A
fra 775,-
Les mer »

fotballreiser Roma

Se italiensk fotball når den er som best – live. Benytt muligheten til å se ditt favorittlag Roma spille mot noen av de italienske storlagene, kanskje et hett derby mot erkerivalene Lazio. Fotballreiser med Roma har mer å by på enn vanlig fotball, dere får et pakketilbud som inkluderer både fly, hotell og matchbilletter. Med andre ord har dere tid til å gjøre annet i en by som tilbyr både spennende historie og kultur - Roma.

Avsett et par dager og reis på en fotballreise med Roma. I tillegg til å se italiensk toppfotball har dere mulighet til å besøke en av verdens mest spennende byer med en historie som strekker seg tusentalls år bak i tiden. Besøk Colosseum hvor gladiatorene underholdt publikum mens de kjempet for sine liv. Ta en tur til den katolske kirkens maktsentrum, Vatikanstaten, og se det Sixtinske kapellet, eller bruk penger i noen av Romas verdensberømte butikker.

Roma er et turistsentrum og det gjenspeiles ikke minst nattestid da barene og nattklubbene slår opp portene. For den partyglade besøkeren er Romas natteliv perfekt. Dagtid kan man også finne koselige uterestaranter, cafeer og barer på så og si hvert eneste gatehjørne.

Fotballreiser med Roma kan kjøpes i tre pakker. Enten ordner man reise og boende selv og bare kjøper matchbillett. De andre to alternativene er gunstigere og inkluderer da enten hotell og matchbillett, alternativt fly, hotell og matchbillett.

Gå direkte til en av Roma-Lag

Lazio
Roma