Sammenlign fotballreiser med Manchester United FC

Manchester United er den mest vellykkede klubben i engelsk fotball og fotballturer med Manchester United er svært populære blant fans over hele verden. Med en leder som Mourinho og spillere som Lukaku, Pogba og i det siste også Sánchez, har de begynt å bygge noe veldig stort. Hvis du vil se lagkampen for titler i 2018/2019, er det på tide å sammenligne priser fra billettleverandører og reisebyråer.

Hvordan kjøpe en fotballtur med Manchester United FC?

På vår side finner du bare billetter til Manchester United sine hjemmekamper, men også pakker med hotell og fly. Først må du avgjøre med andre reisende hvilken kamp du vil se, og deretter sammenligne de forskjellige prisene og hva som er inkludert i fotballturen. Reisebyråene som er oppført på nettstedet vårt, har vært partnere i mange år, noe som gjør at du føler deg trygg når du kjøper. Hvordan vil du at billettene skal leveres? Ønsker du det på hotellet i Manchester eller hjemme i postkassen før avreise?

Besøk Manchester United sitt museum eller gå på en tur på stadion

I forbindelse med turen kan du også utforske Old Trafford på nærmere hold, sjekke ut Sir Alex Ferguson Stand, garderoben og spillertunnelen. Tenk følelsen av å være på denne arenaen med 75 000 tilskuere! På museet kan du lese om klubbens over 100 år gamle historie, spillere og trenere. Hvis Manchester United er ditt favorittlag, bør du også ta en tur i suvenirbutikken.

Kjøp Manchester United billetter i dag og begynn å drømme

Old Trafford ligger litt over tre km utenfor sentrum, så en enkel måte å komme seg dit på er å gå. Velg mellom trikk, buss eller taxi for å komme til arenaen. Billetter til Man United sine hjemmekamper er ikke lett å kjøpe på grunn av etterspørselen deres. Hvis du er medlem av klubben, du kan søke om billetter og muligens få kjøpe. En annen måte er å henvende deg til en av leverandørene vi lister her på nettstedet for å sikre dine billetter.

Kamper sesongen 2019 | 2020

27 Okt 2019
Norwich vs Manchester United
Carrow Road
Premier League
fra3 206,-
Les mer
30 Okt 2019
Chelsea vs Manchester United
Stamford Bridge
EFL Cup
fra 925,-
Les mer
2 Nov 2019
Bournemouth vs Manchester United
Dean Court
Premier League
fra4 408,-
Les mer
7 Nov 2019
Manchester United vs Partizan Belgrad
Old Trafford
Europa League
fra 290,-
Les mer
10 Nov 2019
Manchester United vs Brighton
Old Trafford
Premier League
fra 925,-
Les mer
24 Nov 2019
Sheffield United vs Manchester United
Bramall Lane
Premier League
fra4 809,-
Les mer
1 Des 2019
Manchester United vs Aston Villa
Old Trafford
Premier League
fra 925,-
Les mer
4 Des 2019
Manchester United vs Tottenham
Old Trafford
Premier League
fra1 282,-
Les mer
7 Des 2019
Manchester City vs Manchester United
Etihad Stadium
Premier League
fra2 885,-
Les mer
12 Des 2019
Manchester United vs Alkmaar
Old Trafford
Europa League
fra 290,-
Les mer
15 Des 2019
Manchester United vs Everton
Old Trafford
Premier League
fra1 202,-
Les mer
22 Des 2019
Watford vs Manchester United
Vicarage Road
Premier League
fra1 265,-
Les mer
26 Des 2019
Manchester United vs Newcastle
Old Trafford
Premier League
fra1 282,-
Les mer
28 Des 2019
Burnley vs Manchester United
Turf Moor
Premier League
fra4 248,-
Les mer
1 Jan 2019
Arsenal vs Manchester United
Emirates Stadium
Premier League
fra2 484,-
Les mer
11 Jan 2019
Manchester United vs Norwich
Old Trafford
Premier League
fra 925,-
Les mer
19 Jan 2019
Liverpool vs Manchester United
Anfield
Premier League
fra5 931,-
Les mer
22 Jan 2019
Manchester United vs Burnley
Old Trafford
Premier League
fra 899,-
Les mer
1 Feb 2019
Manchester United vs Wolverhampton
Old Trafford
Premier League
fra1 198,-
Les mer
8 Feb 2019
Chelsea vs Manchester United
Stamford Bridge
Premier League
fra2 804,-
Les mer
22 Feb 2019
Manchester United vs Watford
Old Trafford
Premier League
fra1 138,-
Les mer
29 Feb 2019
Everton vs Manchester United
Goodison Park
Premier League
fra1 362,-
Les mer
7 Mars 2019
Manchester United vs Manchester City
Old Trafford
Premier League
fra3 199,-
Les mer
14 Mars 2019
Tottenham vs Manchester United
Tottenham Hotspur Stadium
Premier League
fra2 976,-
Les mer
21 Mars 2019
Manchester United vs Sheffield United
Old Trafford
Premier League
fra1 138,-
Les mer
4 April 2019
Brighton vs Manchester United
Falmer Stadium
Premier League
fra4 087,-
Les mer
11 April 2019
Manchester United vs Bournemouth
Old Trafford
Premier League
fra1 275,-
Les mer
18 April 2019
Aston Villa vs Manchester United
Villa Park
Premier League
fra4 809,-
Les mer
25 April 2019
Manchester United vs Southampton
Old Trafford
Premier League
fra1 122,-
Les mer
2 Mai 2019
Crystal Palace vs Manchester United
Selhurst Park
Premier League
fra2 306,-
Les mer
9 Mai 2019
Manchester United vs West Ham
Old Trafford
Premier League
fra1 475,-
Les mer
17 Mai 2019
Leicester vs Manchester United
King Power Stadium
Premier League
fra6 412,-
Les mer

Fotballreiser med Manchester United

Manchester United er en av verdens største fotballklubber, både i form av kvalifikasjoner og antall fans. Siden begynnelsen av 1990-tallet, har United vært en kraft i både engelsk og europeisk fotball. Det er sjelden det er en hel sesong uten at Manchester United vinner minst en stor tittel.

Manchester United har som policy å kun tilby billetter online. Hvis du er medlem av Manchester Uniteds offisielle fanklubb, får du en rabatt på billettprisen. Den enkleste måten er å bestille hotell og kampbillett eller fly, kampbillett og hotell i en pakke. Da trenger du ikke sette sammen de ulike delene av din fotballtur på egen hånd.

Med 19 ligatitler (sist i 2011), 11 seire i FA Cup, fire seire i Ligacupen og tre gull i Champions League, er Manchester United en skikkelig stor klubb. Blant de største stjernene i de siste årene er blant annet Ryan Giggs, Paul Scholes, Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney. Sistnevnte er den som manager Sir Alex Ferguson i dag i stor grad bygget teamet rundt.

Kort om Old Trafford

Old Trafford, med kallenavnet The Theatre of Dreams, er en fantastisk arena. Her spiller det store, engelske, laget Manchester United sine hjemmekamper, ofte for fulle hus. Hvis du er glad i Manchester United er et besøk på Old Trafford noe du bare må gjøre én gang i livet.

Fakta om Old Trafford

Hvis du går til en hjemmekamp med Manchester United er du i godt selskap med opp til 75 000 andre tilskuere. Old Trafford er den største arenaen for et klubblag i Storbritannia. Det er kun Wembley Stadium som klarer å ta flere tilskuere enn Old Trafford.

Kommunikasjon

Old Trafford ligger i bydelen Trafford, rundt tre kilometer sørvest for sentrale Manchester. Den enkleste måten å komne till arenaen er med trikk fra Piccadilly Station. Reisen til Old Trafford stasjon tar omtrent 15 minutt og du har kun en gåtur på fem minutt til arenaen. De dager det er kamp kan du ta et spesialtog fra sentrale Manchester til Old Traffords jernbanestasjon.

Arenaens historie


Arenaen ble bygget i 1909 og var, ifølge moderne standarder, en meget imponerende stadion. Den aller første kampen på Old Trafford spiltes mot Liverpool, da som nå er største rivalen til United, og skuffende nok tapte United kampen (3-4).

Under andre verdenskrig ble Old Trafford hardt rammet av tyske bombefly. Det vart så ille at United ble tvunget å forlate arenaen for Manchester Citys arena Maine Road i nesten ti år. Heldigvis kunne arenaen bygges på nytt ganske snart og i 1949 spilte Manchester United atter igjen hjemmekampene sine på Old Trafford.

I mer moderne tid har Old Trafford vært med om store endringer. Frem til slutten av 1990-tallet ble kapasiteten for publikumet stadig redusert, da nye regler for publikumets sikkerhet kom. Under EM i 1996 var det plass for 56 000 tilskuere på Old Trafford. Siden den gangen har arenaen blitt utvidet flere ganger og nå er det plass for 75 811 tilskuere.

Manchester United billetter og reise

Den perfekte gaven til deg selv eller noen du er glad i, er en fotballreise med Manchester United FC. Laget, som spiller sine hjemmekamper i byen Stretford i Greater Manchester i England, har på tross av katastrofale ulykker hatt enorme fremganger i både Premier League og Champions League.

Under er fotballreise med Manchester United finnes det mye mer å gjøre enn å bare vente på at kampen skal begynne. I Stretford finnes flere parker enn i hele resten av Manchester, noe som gjør byen til et veldig populært mål for picknic, spaserturer i det grønne, eller om man bare vil ha det stille og rolig en stund. I tillegg til parker, finnes også et flertall barer, noe som gir den genuine følelsen av at man faktisk befinner seg i en britisk småby. Den som vet å sette pris på en god øl, en matbit og kanskje en eller to glass Whiskey, gjør rett i å reise på fotballreise med Manchester United til Stretford.

Fotballreise med Manchester United
Ta med deg familien eller vennene på en fotballreise med Manchester United og få en uforglemmelig opplevelse samtidig som du kan heie fram ditt favorittlag. Kjøp matchbillett, eller en pakke som inkluderer reise og match, eller reise, match og boende.

Andre ting å gjøre i Manchester

Manchester har ristet av sin gamle, industrielle, bakgrunn. I dag er Manchester en modern by med et ungdommelig hjerte. God mat, kvelds -og nattunderholdning, eksklusiv shopping er bare noen av aktivitetene du finner i Manchester. Hvis du liker klubbscenen, anbefaler vi Manchester i høst. Her arrangerer eksklusive klubber konserter hver dag.

Anmeldelser og vurderinger for Fotballreise.no

Se alle anmeldelsene her

4,7 av 5 (3 anmeldelser)

Sjekker alltid på Fotballreise.no før jeg bestiller en fotballreise.

5 av 5

Flott side for å få en god oversikt over priser på fotballturer!

4 av 5

Enkelt og greit!

5 av 5