We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Arsenal er en av de mest berømte fotballklubbene i England, og fotballturer med Arsenal er svært populære blant fans over hele Europa. Med spillere som Mesut Özil, Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette, vil du mest sannsynlig kunne nyte fotball av høyeste kvalitet. Sørg for å oppleve laget live på Emirates Stadium i 2017/2018-sesongen slik at Arsenal gjør sitt beste på banen. På denne siden kan du raskt og enkelt sammenligne alle tilgjengelige fotballturer med Arsenal FC.

Hvordan kjøpe en fotballtur med Arsenal?

Enten du kun leter etter kampbilletter til Arsenal sine hjemmekamper eller på jakt etter en komplett fotballtur med Arsenal FC, så har du kommet til rett side. Vi samler alle billettleverandørene og reisebyråene som selger Arsena-billetter og pakkereiser, og gir deg som reisende mulighet til å få oversikt over markedet og sammenligne selskapets priser og tilbud. Det er nå et stort antall sportsreisebyråer på markedet, men prisene kan variere veldig mye.

Gå en tur på stadion eller besøk Arsenal sitt klubbmuseum

Hvis du bestiller en fotballreise til en av Arsenal sine hjemmekamper, så kan du også ta en titt på klubbens museum der du kan lære mer om klubbens historie. Du kan også gå på en såkalt tur på stadion hvor du kan sjekke ut Emirates Stadium på nært hold. I området rundt arenaen er det også puber og restauranter som er vel verdt å besøke i forbindelse med kampen.

Kjøp billetter til Arsenal og opplev toppfotball!

Emirates Stadium ligger i Holloway i Nord-London, og er lett tilgjengelig med t-banen. Stadion er den fjerde største etter Wembley, Twickenham og Old Trafford, og tar over 60 000 tilskuere. Til tross for så mange steder er det svært vanskelig å få billetter til Arsenal sine hjemmekamper. Det er lange køer på sesongbilletter og kun mulighet til å kjøpe billetter hvis du er medlem av klubben, derfor er det enkleste alternativet å kjøpe gjennom en partner.

Kamper sesongen 2021 | 2022

26 Okt 2021
Arsenal vs Leeds
Emirates Stadium
EFL Cup
fra 395,-
Les mer
7 Nov 2021
Arsenal vs Watford
Emirates Stadium
Premier League
fra1 285,-
Les mer
20 Nov 2021
Liverpool vs Arsenal
Anfield
Premier League
fra3 434,-
Les mer
27 Nov 2021
Arsenal vs Newcastle
Emirates Stadium
Premier League
fra1 195,-
Les mer
30 Nov 2021
Manchester United vs Arsenal
Old Trafford
Premier League
fra2 294,-
Les mer
4 Des 2021
Everton vs Arsenal
Goodison Park
Premier League
fra1 875,-
Les mer
11 Des 2021
Arsenal vs Southampton
Emirates Stadium
Premier League
fra 995,-
Les mer
14 Des 2021
Arsenal vs West Ham
Emirates Stadium
Premier League
fra 995,-
Les mer
18 Des 2021
Leeds vs Arsenal
Elland Road
Premier League
fra2 305,-
Les mer
28 Des 2021
Arsenal vs Wolverhampton
Emirates Stadium
Premier League
fra 995,-
Les mer
1 Jan 2022
Arsenal vs Manchester City
Emirates Stadium
Premier League
fra2 402,-
Les mer
15 Jan 2022
Tottenham vs Arsenal
Tottenham Hotspur Stadium
Premier League
fra2 115,-
Les mer
22 Jan 2022
Arsenal vs Burnley
Emirates Stadium
Premier League
fra 995,-
Les mer
12 Feb 2022
Chelsea vs Arsenal
Stamford Bridge
Premier League
fra2 985,-
Les mer
19 Feb 2022
Arsenal vs Brentford
Emirates Stadium
Premier League
fra1 284,-
Les mer
26 Feb 2022
Arsenal vs Liverpool
Emirates Stadium
Premier League
fra3 357,-
Les mer
5 Mars 2022
Watford vs Arsenal
Vicarage Road
Premier League
fra1 065,-
Les mer
12 Mars 2022
Arsenal vs Leicester
Emirates Stadium
Premier League
fra1 506,-
Les mer
19 Mars 2022
Aston Villa vs Arsenal
Villa Park
Premier League
fra1 927,-
Les mer
2 April 2022
Crystal Palace vs Arsenal
Selhurst Park
Premier League
fra1 585,-
Les mer
9 April 2022
Arsenal vs Brighton
Emirates Stadium
Premier League
fra1 371,-
Les mer
16 April 2022
Southampton vs Arsenal
St Mary's Stadium
Premier League
fra1 185,-
Les mer
23 April 2022
Arsenal vs Manchester United
Emirates Stadium
Premier League
fra3 051,-
Les mer
30 April 2022
West Ham vs Arsenal
Olympic Stadium
Premier League
fra1 395,-
Les mer
7 Mai 2022
Arsenal vs Leeds
Emirates Stadium
Premier League
fra1 524,-
Les mer
15 Mai 2022
Newcastle vs Arsenal
St James Park
Premier League
fra1 855,-
Les mer
22 Mai 2022
Arsenal vs Everton
Emirates Stadium
Premier League
fra1 524,-
Les mer

Fotballreiser med Arsenal

Storklubben Arsenal har mange fans i Sverige. Det er bare Manchester United og Liverpool som har et større antall fans. Mange falt sikkert for Arsenal, mens Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Fredrik Ljungberg hadde lekestue med de andre lagene i Premier League i begynnelsen og midten av 2000-tallet.

For å få tak i billetter til Arsenals hjemmekamper, må du være medlem av Arsenals supporterklubb. En enklere måte å få billetter er å bestille en pakke ferie med enten hotell og kampbillett eller en pakke med hotell, kampbillett og fly.

Arsenal eller The Gunners som klubben ofte kalles, regnes som en av de største klubbene i England. Gjennom årene har Arsenal samlet en stor mengde tunge meritter. Arsenal har 13 ligatitler (sist i 2004), 10 seire i FA-cupen og to seire i ligacupen. Thierry Henry er den beste scoreren for Arsenal noensinne. Andre store navn som har hatt Arsenalskjorte gjennom årene er David O'Leary, Tony Adams og Ian Wright.

Kort om Emirates Stadium

Mange lojale fans til Arsenal ble skremt da planene om en ny arena ble aktuelle i slutten av 1990-tallet. Highbury var en legendarisk arena hvor Arsenal feiret store triumfer. Men det var ganske klart at Arsenal hadde vokst ut av Highbury. Arenaen tok kun 38 500 tilskuere og var ganske så slitt. Siden 2006 er Emirates Stadium hjemmebanen for Arsenal.

Fakta om Emirates Stadium

Emirates er den tredje største arenaen for fotball på de britiske øyer. Kun Wembley og Old Trafford er større. Emirates Stadium tar hele 60 361 sittende tilskuere. Siden arenaen er relativt ny er publikumsrekordet det samme som kapasiteten for publikumet.

Kommunikasjoner

Få arenaer i England er like tilgjengelige som Emirates Stadium. Hvis du ønsker å se Arsenal spille en hjemmekamp, har du mange måter å komme deg til arenaen raskt og sikkert. Du kan velge t-banen. Har du billetter til den nordlige delen av arenaen går du med fordel av på Arsenal t-banestasjon. Stasjonen Highbury & Islington er det beste valget hvis du har billetter til sør.

Arenaens historie


I 1997 bestemte Arsenal at det var på tide å flytte til en ny arena. Først prøvde de å få tillatelse til å utvide Highbury, men dette forslaget falt ikke i god jord hos de lokale myndighetene. Da kjøpte de et forlatt industriområde i Ashburton Grove og trakk opp planer for en ny, modern arena, med stor glede.

Det tok noen år før bygget begynte. Finansiering var et stort problem. Takket vare at flyselskapet Emirates Airline gikk inn med penger kunne byggingen starte i 2004. Det tok ca to år å bygge arenaen og i juli 2006, var den endelig ferdig. Priset for arenaen var nesten astronomiske. Prisen for arenaen ble nesten 4.5 milliarder norske kroner. Ved å sponse byggingen ble det sikret at arenaen skal hete Emirates Stadium frem til sesongen 2021/2022.

Arsenal billetter og reise

London, med sina berømtheter som Big Ben og Tower Bridge i all ære. Men skulle det ikke være helt fantastisk å få heie fram Arsenal, the Gunners, på hjemmekamp og samtidig besøke noen av verdens mest berømte severdigheter? Muligheten til å gjøre dette er ikke langt borte. Alt som kreves er å reise på en fotballtur med Arsenal.

Under en fotballreise med Arsenal får du se en kamp med ditt favorittlag, men du har også mulighet til å gå på guidede turer i storbyen London. Besøk Emirates Stadium, eller Ashburton Grove som den kalles i folkemunn, innen matchen begynner og tribunen fylles med supportere. Ta en tur i The London Eye eller gå bare på en shoppingrunde på byen.

Fotballreise med Arsenal
Er du en Arsenalfan? Vil du gi ditt yndlingslag den beste støtte de kan få? Vil du vise din hengivenhet til ditt favorittlag gjennom å stemme i allsangen på tribunen? Vil du ta med familien eller vennene på et eventyr i et par dager? Reis da på fotballreise med Arsenal og få en opplevelse for livet. Dette er en opplevelse som både du og familien har glede av. Om du bestiller en fotballreise med Arsenal i form av matchbillett og reise, eller en pakketur med boende, er det stor sannsynlighet at dette ikke blir din siste fotballreise.

Andre ting å gjøre i London

Hva er egentlig ikke mulig å gjøre i London? Som en av verdens største underholdnings-og kulturmetropoler kan London kan på alle aktiviteter og opplevelser du kan forestille deg. Hvis du fær til London for å se Arsenal spille, kan du med fordel være borte i en eller to ekstra dager bare for å oppleve denne fantastiske byen.