We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2021 | 2022

17 Aug 2021
Millwall vs Fulham
The Den
Championship
fra 465,-
Les mer
21 Aug 2021
Fulham vs Hull
Craven Cottage
Championship
fra 590,-
Les mer
28 Aug 2021
Fulham vs Stoke
Craven Cottage
Championship
fra 590,-
Les mer
18 Sep 2021
Fulham vs Reading
Craven Cottage
Championship
fra 590,-
Les mer
29 Sep 2021
Fulham vs Swansea
Craven Cottage
Championship
fra 590,-
Les mer
2 April 2022
Queens Park Rangers vs Fulham
Loftus Road
Championship
fra 690,-
Les mer

Fotballreiser med Fulham

London-teamet Fulham FC, eller The Cottagers som klubben noen ganger kalles, har vært lillebror i London en lang tid. Det er først på 2000-tallet som Fulham på alvor har kommet seg inn i de fine rommene til engelsk fotball.

Av alle lagene i Premier League er det troligvis lettest å få kampbilletter til Fulhams hjemmekamper. Det eneste unntaket er når det er hjemmekamper mot Chelsea - Fulhams største rivaler. Imidlertid kan det være lurt å kontakte en reisebyrå som kan tilby enkelte kampbilletter og hotell + fly. Når du får alt i en pakke trenger du ikke selv å sette turen sammen.

Fulham er den eldste klubben fra London som spiller i Premier League. Klubben ble dannet allerede i 1879. I 1960 feiret Fulham noen triumfer, men det er nå, i 2000-tallet, som klubben har sin storhetstid. Siden 2001 spiller Fulham i Premier League. Gjennom sin lange historie har Fulham kun vunnet en stor tittel - Intertoto-cupen 2002. Sesongen 2009/10 var de svært nær å vinne Europa League. Atlético Madrid ble for vanskelig i finalen.

Kort om Craven Cottage

Fulhams hjemmebane Craven Cottage er en av de mest ikoniske arenaer i England, ikke fordi fotballklubben Fulham FC er et storlag, men på grunn av arenaen, som i prinsipp ikke har endrets under mange desennier. Hvis du er et fotballfan, vil du elske et besøk til Craven Cottage.

Fakta om Craven Cottage

Craven Cottage tar nå 25 700 sittende tilskuere. Publikumrekord er 25 700 mennesker. Rekorden ble satt i 2009 i en hjemmekamp mot Arsenal og ble nådd tre ganger i samme sesong. Som en arena med bare ståplasser er publikumsrekordet 49 335. Rekorden ble satt i 1938 i en kamp mot Millwall Dockers.

Kommunikasjon

Craven Cottage ligger ved Themsens strand i bydelen Hammersmith and Fulham. Arenaen ligger vakkert til ved et roligt boligområde og i nærheten av flere parker. Den enkleste måten å komme til Craven Cottage er via t-banen. Du kan velge mellom District Line (Station Putney Bridge) og Circle, Hammersmith & City og Piccadilly (stasjon Hammersmith). Det anbefales ikke at du tar bilen til Craven Cottage dersom det er dårlig med parkeringsplasser i tilknytning til arenaarenaen.

Arenaens historie


I 1896, ble den første kampen spilt på Craven Cottage. På den tiden var det kun en fotballbane og noen benker. Den første tribunen, Johnny Haynes Stand, ble bygget ti år senere. Denne tribunen står fremdeles. Tribunen er en attraksjon i seg selv, med sin karakteristiske røde murstein.

I 1972 ble tribunen Riverside Stand bygget. Etter det ble det ingen flere utvidelser. Når Fulham tok seg helt til Premier League i begynnelsen av 2000-tallet, måtte de forlate Craven Cottage mens arenaen ble renovert for å oppfylle kravene arenaer har i Premier League. Fulham spilte hjemmekamper på Queens Park Rangers hjemmebane, Loftus Road, noe sesonger. Sesongen 2004/05 var man imidlertid tilbake på sin klassiske hjemmebane.

Fulham billetter og reise

Vil du se Englands eldste ligalag, Fulham FC, spille kamp på den kjente arenaen Craven Cottage? Vil du se et av Englands storlag spille og heie fram dem til seier, og samtidig nyte av alt det fantastiske som London har å tilby? Nå har du sjansen til å reise på en fullspekket fotballreise med Fulham og samtidig ha tid til å se byen.

Fotballreiser med Fulham er et eventyr for hele familien. I tillegg til å gå på Premier League-kamp har dere tid til å besøke Tower of London eller The London Eye, og gå på et spennende besøk i Madamer Tussauds vokskabinett.

The Pharoah & Firkin ligger på Fulham high street og er en populær pub for Fulhamfans som kommer langveisfra så vel som lokale supportere. Et annet alternativ for en matbit og et glass god drikke, er The Crabtree Tavern som ligger på Rainville road.

Fotballreiser med Fulham FC er den perfekte opplevelsen for deg selv, din familie eller vennegjengen og gir et minne for livet. Kjenn hvordan det er å se en ekte Premier League-kamp med egne øyne og nyt av alt det London har å tilby. Kjøp en pakke som inkluderer reise, boende og matchbillett, eller en pakke med bare reise og match, alternativt kan du ordne reise og boende selv og bare bestille matchbillett.

Andre ting å gjøre i London

I London er det ingen mangel på ting å gjøre, enten før eller etter kampen. Du kan enten ta en tur i Londons yrende folkeliv, besøke museer og andre attraksjoner, eller bare gå inn nærmeste pub, ta en pint i hånden og bare slappe av.