We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2020 | 2021

17 April 2021
Middlesbrough vs Queens Park Rangers
Riverside Stadium
Championship
fra,-
Les mer
20 April 2021
Swansea vs Queens Park Rangers
Liberty Stadium
Championship
fra,-
Les mer
24 April 2021
Queens Park Rangers vs Norwich
Loftus Road
Championship
fra,-
Les mer
1 Mai 2021
Stoke vs Queens Park Rangers
Britannia Stadium
Championship
fra,-
Les mer
8 Mai 2021
Queens Park Rangers vs Luton Town
Loftus Road
Championship
fra,-
Les mer

Fotballreiser med Queens Park Rangers

Queens Park Rangers FC er en av de mindre fotballklubbene i London. Det interessante er at QPR har spilt sine hjemmekamper på ikke mindre enn 20 forskjellige fotballbaner og arenaer gjennom historien.

Loftus Road er en svært liten arena, faktisk den minste i Premier League, noe som gjør at kampbilletter ofte tar slutt veldig raskt. Du kan bestille billetter online eller via telefon, men det beste valget er å bestille av en norsk reisebyrå. Dette vil gi deg muligheten å bestille fly og hotell i samme pakke.

Queens Park Rangers Football Club ble dannet i 1882 som en av de første fotballklubbene i London. Dannelsen var gjennom en sammenslåing av lagene St. Jude's og Christchurch Rangers. Siden de fleste av spillerne kom fra bydelen Queens Park, var det naturlig at den nydannede klubben fikk navnet Queens Park Rangers. QPR er absolutt ikke en av de mest meriterte klubbene i England, men de kan i det minste skryte av en ligacupseier (1967) og en finalplass i FA-cupen (1982). I løpet av 1990-tallet var QPR i stor krise, både sportslig og økonomisk, men gjennom et velkommte finansielt bidrag fra de nye eierne Flavio Briatore og Bernie Ecclestone (kjente fra Formel 1) har QPR nå blitt en mer stabil klubb.

Kort om Loftus Road

Queens Park Rangers – også bare kjent som QPR – er en av Englands eldste klubber og dermed fylt av spennende historie og tradisjoner. Herlighetene utfolder seg ikke minst på klubbens hjemmebane Loftus Road, hvor laget har hørt til i nå 100 år. Og så hører det også med til historien, at QPR har hjemmebane i en av verdens mest populære byer, London.

Fakta om Loftus Road

Loftus Road kan huse 18.439 tilskuere, noe som kanskje ikke imponerer, når det tenkes på andre stadioner i England. Publikumsrekorden ligger derimot langt over den egentlige kapasiteten. I 1974 var det hele 35.353 tilskuere til en kamp mot Leeds United.

Transport

Loftus Road ligger cirka ti kilometer fra Londons sentrum. Herfra har du fordelaktige muligheter for å finne frem til stadion. Kjører du bil, kan du med fordel benytte deg av A40, som tar 20 minutter uten trafikk. Går du til fots, kan du bruke t-banen ved å hoppe på ved Charing Cross Underground Station mot Bakerloo (brun linje) og gå av ved Oxford Circus Station. Herfra kan du ta den røde linjen mot Northolt og gå av ved White City Station. Til sist må du gå en liten tur på ti minutter for å komme frem til Loftus Road. Alt i alt tar det kun litt over en halv time å komme frem.

Stadionets historie


Loftus Road stod ferdigbygget i 1904, men det har ikke alltid huset QPR. Til å begynne med spilte klubben, som ble grunnlagt i 1882, sine hjemmekamper på en lang rekke andre stadioner, innen det i 1917 fikk navnet Loftus Road. Innen da hadde amatørlaget Shepherd’s Bush FC brukt stadion.
Men noe kan tyde på, at QPR er kommet for å bli på Loftus Road. I år er det hele 100 år siden, klubben rykket inn på banen i byområdet White City. Her har QPR spilt i alle år med unntak av 1931/1932- og 1932/1933-sesongen, hvor det var en avstikker til White City Stadium. Det samme skjedde i 1962/1963-sesongen, men dengang varte det ikke en hel sesong, før QPR fik hjemlengsel og kom tilbake til Loftus Road.

Queens Park Rangers billetter og reise

Uansett om man er fanatisk interessert av fotball eller om man bare liker engelsk fotball i største allmennhet, er fotballreiser med Queens-Park-Rangers en opplevelse for livet. Å stå på tribunen og heie på sitt favorittlag fyller deg med ubeskrivelige følelser og et adrenalinrus som kan sammenliknes med å hoppe i fallskjerm. Det gamle laget Queens-Park-Rangers, som ble startet som St. Judes allerede i 1882, er fremdeles aktivt og spiller tøff engelsk fotball i London.

Fotballreiser med Queens-Park_Rangers passer for hele familien og blir et uforglemmelig eventyr for alle innblandede parter. Ta med vennene eller familien til London og se ekte britisk fotball når den er som best. I tillegg til fotball tilbyr London noen av verdens beste og mest populære shopping-gater. Og London er også full av utallige severdigheter som f.eks. Tower of London og Big Ben. London er fult av muligheter til underholdning og severdigheter for hele familien. På kveldene og nettene blir London som forvandlet og blir en eksklusiv partyby. Nattklubbene og barene er åpne til langt inn i de små timer, så en besøker i London trenger ikke være redd for å kjede seg.

Fotballreiser med Queens-Park-Rangers kan kjøpes i en pakke som inkluderer reise, boende og matchbillett. Andre alternativ er å ordne reisen selg og bare kjøpe pakken med matchbillett og boende, alternativt å bare kjøpe matchbillett.

Annet å gjøre i London

London er en verdensmetropole, noe som betyr at det er opplevelser og aktiviteter for alle. Hvorfor ikke gjøre et besøk til berømte British Museum eller kike litt på voksdukker på Madame Tussauds?