We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2021 | 2022

27 Aug 2021
Hellas Verona vs Inter
Stadio Marc'Antonio Bentegodi
Serie A
fra,-
Les mer
17 Okt 2021
Lazio vs Inter
Stadio Olimpico
Serie A
fra 897,-
Les mer
7 Nov 2021
Milan vs Inter
San Siro
Serie A
fra1 290,-
Les mer
5 Des 2021
Roma vs Inter
Stadio Olimpico
Serie A
fra 735,-
Les mer
13 Feb 2022
Napoli vs Inter
Stadio San Paolo
Serie A
fra,-
Les mer
13 Mars 2022
Torino vs Inter
Stadio Olimpico di Torino
Serie A
fra,-
Les mer

Fotballreiser med Inter

FC Internazionale Milano eller bare Inter som vi kjenner dem som her hjemme, ble grunnlagt i 1908. Klubben hører til blant tungvekterne i Italia, og pokalskapet snakker også et tydelig sprkå om klubbens suksess gjennom årene. Klubbens beste periode var fra midten av 2000-tallet til 2010, hvor laget fra motebyen vant Serie A hele fem ganger i strekk. Den karismatiske treneren José Mourinho stod i spissen for laget i de siste to sesongene av den gylne perioden, og her presterte han og de andre stjernene å vinne The Treble i 2009/2010-sesongen, da Serie A-, Coppa Italia- og Champions League-tittelen ble hentet hjem til den blå delen av Milano.

Er du fast besluttet på å besøke Inter i Milano, så gjør du det lettest via et reisebyrå, som spesialiserer seg på fotballreiser. Her får du mulighet for å bestille diverse samlepakker. For eksempel en pakke med billetter til både fotballkampen og flyet samt hotellreservasjonen. Er du av den mer selvstendige typen, kan du bestille via Inters hjemmeside eller over telefonen.

Inter ble en realitet i 1908, og allerede i klubbens andre sesong vant de mesterskapet. Siden da har mesterskap og andre pokaltitler kommet fortløpende. Det er blitt til 18 Serie A-mesterskap, syv Coppa Italia-triumfer, fem Italia Super Cup-pokaler, tre UEFA Cup-erobringer, tre Champions League-titler, to Continental Cup-pokaler, og én gang har Inter vunnet VM for klubbfotball.

Fakta om San Siro

I Italia er det langt mer vanlig at to lag deler en hjemmebane, enn i resten av Europa. I Milano, spleiser AC Milan og FC Internazionale på San Siro, eller Giuseppe Meazzastadion som er det offisielle navnet.

Fakta om San Siro

San Siro tar straks over 80 000 sittende tilskuere. Arenaen åpnet i 1926 med en kamp mellom Milano og Inter. Inter vant kampen med 6-3. Ved denne tiden var kapasiteten på 35 000 tilskuere. Det er ingen offisiell publikumsrekord, men i 1950 var den offisielle publikumkapasiteten 100 000 tilskuere og det sies at arenaen var full flere ganger.

Kommunikasjon

San Siro ligger i den vestlige delen av Milano. Transport til og fra arenaen er relativt god. Du har muligheten til å ta T-bane, bil, buss eller trikk. På kampdager er der en gratis buss fra Lotto Fiera-stasjonen til arenaen. For å komme til Lotto Fiera kan du med fordel ta t-banen (rød linje/linje 1).

Arenaens historie


Det var Milans president Piero Pirelli, som besluttet at en ny, moderne arena skulle bygges i bydelen San Siro i Milano. Arenaen ble ferdig i 1926. De første årene var Milan alene om å bruke arenaen. Inter spilte sine hjemmekamper på Arena Civica til 1945.

Det var en rekke endringer på arenaen på 1950-tallet, men det var før fotball-VM i 1990 som San Siro ble i den form den har i dag. De bygde for eksempel en tredje etasje på tre av tribunene, bygget et tak for å dekke alle setene og bygget de nå så klassiske sylindriske tårnene rundt arenaen.

1980 ble arenaens offisielle navn endret til Giuseppe Meazzastadion, til ære for spilleren med samme navn. Meazza var en stor legende for Inter og han spilte også to sesonger i Milanskjorte.

Inter billetter og reise

Tenker du på Italia så tenker du ofte på pizza og kanskje det gamle Romerriket. Men ingenting er mer italiensk enn fotball. Den perfekte opplevelsen for deg som elsker italiensk fotball, din familie eller dine venner, er fotballreiser med Inter. Laget som har hatt enorme fremganger i både Italia og Europa, laget som spiller spennende derby mot Milan og som spiller sine hjemmekamper på Stadio Giuseppe Meazza i svart-blå drakter.

Avsett en helg alene eller sammen med dine nære og kjære og reis til Milano for å se ditt lag spille og samtidig oppleve en av Italias vakreste provinser. Ta en tur til operascenen Teatro alla scala og få en dose kultur før eller etter kampen. Besøk noen av de fine restaurantene eller sett deg på en uterestaurant og nyt av den italienske solen.

Når du likevel befinner deg i fotballsmeccaet Milano kan du ikke gå glipp av å besøke verdensberømte motehus som Dolce & Gabbana, Gucci, Gianni Versace og Prada.

Kjøp en fotballreise med Inter med bare matchbillett, eller med reise, respektive med boende. Det blir en uforglemmelig opplevelse som kommer å lede til glade minner og mye latter.

Severdigheter og opplevelser i Milano

Den verdensberømte byen Milano har masse å by på. Det er alt fra moteshow til superfine parker og grønne områder, som du kan nyte i forbindelse med din fotballtur. Her skal det også nevnes severdigheter som Duomo di Milano og Leonardo da Vincis Den Siste Nadver, like mye som San Siro er en severdighet i seg selv (det er også museum på stadion). Endelig er Monza-banen (kjent fra Formel-1), samt et utall av teatre, museer og mye, mye mer. Du kommer ikke til å kjede deg i Milano.