Kamper sesongen 2019 | 2020

1 Feb 2020
Manchester United vs Wolverhampton
Old Trafford
Premier League
fra 829,-
Les mer
27 Feb 2020
Espanyol vs Wolverhampton
RCDE Stadium
Europa League
fra1 405,-
Les mer
1 Mars 2020
Tottenham vs Wolverhampton
Tottenham Hotspur Stadium
Premier League
fra1 226,-
Les mer
14 Mars 2020
West Ham vs Wolverhampton
Olympic Stadium
Premier League
fra 608,-
Les mer
4 April 2020
Aston Villa vs Wolverhampton
Villa Park
Premier League
fra1 101,-
Les mer
11 April 2020
Wolverhampton vs Arsenal
Molineux Ground
Premier League
fra1 824,-
Les mer
17 Mai 2020
Chelsea vs Wolverhampton
Stamford Bridge
Premier League
fra1 768,-
Les mer

Wolverhampton billetter og reise

Om du lenge har drømt om å få se ditt favorittlag, Wolverhampton spille live så har du nå muligheten. Fotballreiser med Wolverhampton har mer å by på enn vanlig fotball da du under et par dager har mulighet til å oppleve byen og alle dens muligheter.

Laget Wolverhampton Wanderers FC var en av klubbene som var med på å starte den engelske ligaen. Gjennom årene har klubben hatt en skikkelig jojo-karriere med både fremganger og motganger, og trussel om konkurs. Men på tross av motgangene har de likevel alltid klart å ta seg tilbake til den høyeste ligaen - Premier League. Wolverhampton spiller sine hjemmekamper på arenan Molineux, som tidligere har vært Englands mest kjente fotballstadion.

Fotballreiser med Wolverhampton passer for hele familien og for alle typer av mennesker. I tillegg til å gå på fotballkamp tilbyr byen mye annen underholdning. Pass på å se speedway med laget Wolverhampton Wolves eller gå en tur rundt i den vakre byen.

Fotballreiser med Wolverhampton kan kjøpes på flere måter. Det gunstigste er å kjøpe en pakke som inkluderer alt: flybillett og boende så vel som matchbillett. Andre alternativ er å kjøpe en pakke som inkluderer matchbillett og hotellovernatting, alternativt bare matchbillett.