We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2021 | 2022

4 Des 2021
Millwall vs Birmingham
The Den
Championship
fra 500,-
Les mer
26 Des 2021
Fulham vs Birmingham
Craven Cottage
Championship
fra 395,-
Les mer
30 April 2022
Cardiff vs Birmingham
Cardiff City Stadium
Championship
fra 695,-
Les mer

Birmingham billetter og reise

Går du rundt och drømmer om å få se ekte engelsk toppfotball? Har det vært en livslang drøm å en gang i livet få se en ekte Premier League-kamp og da kanskje Birmingham FC? Nå har du sjansen til å få sitte på tribunen og heie fram ditt elskede Birmingham, se dem møte motstanderne på St Andrews Stadium og kjenne hvordan adrenalinet pumper i kroppen. Fotballreiser med Birmingham FC passer for hele familien, vennegjengen eller enslige supportere.

Avsett et par dager og reis på fotballreise til Birmingham. Pass på å oppleve kultur samtidig som du ser ditt favorittlag spille. Birmingham tilbyr alt man kan ønske i form av underholdning og sport.

Laget Birmingham, eller The Blues som de kalles, ble startet i 1875 og har helt siden 1885 spilt profesjonell fotball i Storbritannia. Hjemmestadionen heter St Andrews Stadium og har en publikumskapasitet på hele 30 000 personer, samtlige plasser er sitteplasser.

Birmingham er en gammel industriby og det gjenspeiles uansett hvor du er. Men vil du ha det gøy og more deg så er byen rett plass, for hele familien. Her finner du alt fra vakre parker og grønnområder til spennende museer og shoppinggater. På kvelden når butikkene har stengt og folk har gått fra jobb, åpner barene og nattklubbene. Festen holder på helt til neste dag begynner.

Fotballreiser med Birmingham passer for hele familien og kan kjøpes i pakker som inneholder fly, hotell og matchbillett. Alternativet er hotell og matchbillett, alternativt bare matchbillett.