We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2020 | 2021

11 April 2021
Venlo vs PSV Eindhoven
De Koel
Eredivisie
fra,-
Les mer
25 April 2021
PSV Eindhoven vs Groningen
Philips Stadion
Eredivisie
fra,-
Les mer
2 Mai 2021
PSV Eindhoven vs Heerenveen
Philips Stadion
Eredivisie
fra,-
Les mer
9 Mai 2021
Willem II vs PSV Eindhoven
Koning Willem II Stadion
Eredivisie
fra,-
Les mer
13 Mai 2021
PSV Eindhoven vs Zwolle
Philips Stadion
Eredivisie
fra,-
Les mer
16 Mai 2021
Utrecht vs PSV Eindhoven
Stadion Galgenwaard
Eredivisie
fra,-
Les mer

Psv Eindhoven billetter og reise

Er du en av alle de som bare elsker fotball, og da spesielt storfotball? Elsker du, din familie, eller dine venner nederlandsk fotball og da spesielt PSV-Eindhoven? Har du svart ja på en eller flere av disse spørsmålene, er en fotballreise med PSV Eindhoven noe å satse på.

Pass på å kjøpe en fotballreise med PSV Eindhoven og se ditt favorittlag kjempe mot motstanderne på Philips Stadion samtidig som du under et par dager får nyte av den vakre nederlandske byen Eindhoven. Laget PSV Eindhoven ble først startet av det store elektronikkfirmaet Philips, som en firmaklubb for de ansatte. Under årene har klubben vokst og er i dag en av Nederlands fremste og mest fremgangsrike fotballklubber med sin absolutte storhetstid under 70-tallet.

Byen Eindhoven er den femte største byen i Nederland og er i grunn og bunn en industriby. På tross av dette kan byen tilby alle former av underholdning, uansett om det handler om en småbarnsfamilie eller en livlig ungdomsgruppe. I Eindhoven finner dere store shopping-gater med koselige barer og cafeer, så vel som nattklubber og puber. For den kulturinteresserte kan byen by på museer og teatre, vakre parker og mange historiske bygninger.

Kjøp fotballreiser med PSV Eindhoven i pakke som inkluderer fly, hotell og matchbillett. Ellers kan du kjøpe pakken som bare inkluderer hotell og matchbillett, alternativt bare matchbillett.