We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2020 | 2021

9 Mai 2021
Fiorentina vs Lazio
Stadio Artemio Franchi
Serie A
fra,-
Les mer
12 Mai 2021
Lazio vs Parma
Stadio Olimpico
Serie A
fra,-
Les mer
16 Mai 2021
Roma vs Lazio
Stadio Olimpico
Serie A
fra,-
Les mer
23 Mai 2021
Sassuolo vs Lazio
Mapei Stadium
Serie A
fra,-
Les mer

Arenaens historie


Byggingen av Romas Olympiastadion begynte i 1928, men arenaen ble faktisk ikke ferdig før i 1953. Så det tok dermed 25 år å fullføre arenaen. Andre verdenskrig var en av grunnene til forsinkelsen.

I 1960 var Roma arrangør for sommer-OL. Før konkurransene ble alle ståplasser gjort om til sittplasser. Kapasiteten for publikumet ble nesten halvert, fra ca 100 000 til 53 000 tilskuere. Gjennom denne endringen ble Olympiastadioen den første arenaen med kun sittplasser.

Før fotball-VM 1990 ble arenaen modernisert og pusset opp. Først ble antall sitteplasser økt til over 70 000. Dessuten reduserte de avstanden fra tribunene til planen. De bygget også et tak. Det var på Romas Olympiastadion som finalen mellom Vest-Tyskland og Argentina spiltes.

I 1997 ble den siste endringen i arenaen. Arenaen oppgradertes rett og slett for å møte UEFA:s krav for arenaer for Champions League-finaler. I dag er Romas Olympiastadion en femstjerners arena etter UEFA-rankingen.

Lazio billetter og reise

Reis på fotballreiser med Lazio og se italiensk Serie A-fotball når den er som best – live. Stå eller sitt på tribunen sammen med dine nære og kjære mens ditt favorittlag spiller. Heie fram Lazio til seier og nyt av den italienske solen samtidig som du har mulighet til å oppleve regionen Lazio, Roma, med alt den har å tilby.

Klubben Lazio pleier å beskrives som en av de mest mangesidige foreningene i Europa. Dette på grunn av at de satser på forskjellige idrettsgrener som for eksempel friidrett, svømming, rugby og volleyball. Men de er likevel mest kjent for sitt fotballag, som har vært veldig fremgangsrikt i Italia.

Fotballreiser med Lazio byr på mer enn bare fotball. Avsett en eller et par dager til å utforske regionen Lazio med dens idylliske småbyer og vakre natur. Ta en dag og gå og shoppe i Roma, sitt på en vakker uterestaurant og avnyt et eller et par glass med god drikke. Roma har alt å by på, fra historie og kultur til pulserende nattklubber og barer. Ta med familien eller vennegjengen på en uforglemmelig fotballreise med Lazio og se hva regionen har å tilby.

Fotballreiser med Lazio kan kjøpes i pakke hvor alt fra reise og boende til matchbillett inngår. Alternativet er å ordne reisen selv og bare kjøpe pakken som inneholder matchbillett og boende, eller bare matchbillett.