We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2021 | 2022

7 Nov 2021
Hertha Berlin vs Bayer Leverkusen
Olympiastadion
Bundesliga
fra 725,-
Les mer
27 Nov 2021
Hertha Berlin vs Augsburg
Olympiastadion
Bundesliga
fra 575,-
Les mer
11 Des 2021
Hertha Berlin vs Arminia Bielefeld
Olympiastadion
Bundesliga
fra 575,-
Les mer
18 Des 2021
Hertha Berlin vs Borussia Dortmund
Olympiastadion
Bundesliga
fra1 175,-
Les mer
8 Jan 2022
Hertha Berlin vs Köln
Olympiastadion
Bundesliga
fra 575,-
Les mer
22 Jan 2022
Hertha Berlin vs Bayern München
Olympiastadion
Bundesliga
fra1 305,-
Les mer
5 Feb 2022
Hertha Berlin vs Bochum
Olympiastadion
Bundesliga
fra 575,-
Les mer
19 Feb 2022
Hertha Berlin vs Leipzig
Olympiastadion
Bundesliga
fra 725,-
Les mer
5 Mars 2022
Hertha Berlin vs Frankfurt
Olympiastadion
Bundesliga
fra 575,-
Les mer
19 Mars 2022
Hertha Berlin vs Hoffenheim
Olympiastadion
Bundesliga
fra 575,-
Les mer
9 April 2022
Hertha Berlin vs Union Berlin
Olympiastadion
Bundesliga
fra1 305,-
Les mer
23 April 2022
Hertha Berlin vs Stuttgart
Olympiastadion
Bundesliga
fra 575,-
Les mer
7 Mai 2022
Hertha Berlin vs Mainz
Olympiastadion
Bundesliga
fra 575,-
Les mer
14 Mai 2022
Borussia Dortmund vs Hertha Berlin
Signal Iduna Park
Bundesliga
fra2 225,-
Les mer

Fotballreiser med Hertha Berlin

Hertha Berlin eller "den gamle damen", som klubben kalles på folkemunne, er en av de mange store tyske klubbene. Med en bemerkelsesverdig historie og en olympisk stadion som hjemmebane, er Hertha Berlin en av de mer særpregede lagene i tysk fotballhistorie. Til tross for oppturer og nedturer, har Hertha Berlin nesten alltid klart å manifestere seg som en faktor i tysk fotball.

Det er alltid enklest å dra på fotballreise til Berlin og det øvrige fotball-Europa, hvis du benytter deg av et reisebyrå, som lever av å selge og organisere fotballreiser. Her får du mulighet til å kjøpe samlepakker med både fly-, fotballbilletter og hotellreservasjon. Det er den enkleste løsningen for deg eller dere, hvis dere er flere som skal dra. Alternativt kan du også reservere billetter på Hertha Berlin sin hjemmeside, kjøpe dem direkte på stadion eller bestille via telefonen.

Hertha Berlin ble grunnlagt i 1892, og hadde veldig tidlig i klubbens historie en overveldende suksess. Hertha Berlin fikk dermed en finaleplass i kampen om de tyske mesterskapet 6 sesonger i strekk fra 1926-1931. I tillegg vant de 2 siste finalene. Etter etableringen av Bundesliga i 1963, ble det vanskelig for Hertha Berlin å holde samme dominans som tidligere. Flere skandaler – inkludert et tvungent nedrykk på grunn av en sak om bestikkelse, gjorde livet vanskelig for Hertha Berlin i årene etter starten av Bundesliga. I nyere tid har Hertha Berlin, med unntak av et par sesonger, vært å finne i den beste tyske fotball-gruppen, men det har ikke blitt til et mesterskap.

Kort om Olympiastadion

Er du fan av Hertha Berlin eller bare fotball, må du ikke snyte deg selv for å oppleve historien om det tidligere olympiske stadion, Olympiastadion i Berlin. Med sine overveldende dimensjoner og en symbolikk du ikke finner på andre fotballstadioner i Europa, er Olympiastadion et av få stadioner du bare må besøke, hvis du har interesse for fotball eller historie generelt.

Olympiastadion har plass til 75 000 tilskuere og huser daglig den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin. Hvert år holdes den tyske cup-finalen på Olympiastadion. Med 70 000 kubikkmeter betong og tak som dekker totalt 37 000 kvadratmeter og veier 3500 tonn, er Olympiastadion ikke bare en fotballstadion, men også et svært imponerende og meget solid byggverk. Den fantastiske arkitekturen betyr at du er garantert en god opplevelse ved hvert eneste besøk, uavhengig av kvaliteten på fotballkampen som spilles på banen.

Klar etter 6 års renovering

I 1998 ble det besluttet å renovere stadion. Det tok seks år, så det ikke var før i 2004, at det nylig renoverte Olympiastadion igjen stod klar. Etter renoveringen oppnådde Olympiastadion den beste ratingen som er mulig hos UEFA, nemlig fire av fire stjerner. Foruten å ha lagt gress til Hertha Berlins kamper siden 1963, ble det også spilt fotball på banen under både VM i 1974 og VM i 2006. Finalen av Champions League ble også spilt på Olympiastadion i 2015. Her er det virkelig en stadion hvor du kan føle historiens vingesus.

Stadionets historie


Olympiastadion ble bygget til sommer-OL i 1936. Når nazistene kom til makten i 1933, besluttet de seg for å bruke de olympiske leker til propaganda som skulle vise hvor fantastisk og uovervinnelig den tyske nasjonen var blitt under Hitlers ledelse.

Dette var åpenbart en vesentlig del av Olympiastadion og alle styrker ble etablert for å skape et storslått og imponerende byggverk, som hyllet nasistiske verdier. Som med andre av nasismens bygninger, ble inspirasjonen hentet fra antikkens bygg i Roma og Athen, og ingenting ble spart for å gjøre det imponerende og monumentalt.

Den ferdige stadion ble åpnet offisielt av Adolf Hitler 1. august 1936, på samme dag som OL i Berlin startet.

Severdigheter og opplevelser i Berlin

I området rundt Olympiastadion finnes det flere installasjoner og monumenter fra sommer-OL i Berlin i 1936, som du kan undersøke i forbindelse med kampen. I tillegg er det selvfølgelig den tyske hovedstaden og pulserende byen, Berlin, som du kan utforske både før og etter kampen. Her vil du neppe kjede deg.