We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2019 | 2020

11 April 2020
Hamburger vs Wehen Wiesbaden
Imtech Arena
Bundesliga 2
fra3 795,-
Les mer
17 April 2020
Hamburger vs Holstein Kiel
Imtech Arena
Bundesliga 2
fra3 795,-
Les mer
2 Mai 2020
Hamburger vs Osnabruck
Imtech Arena
Bundesliga 2
fra3 795,-
Les mer
17 Mai 2020
Hamburger vs Sandhausen
Imtech Arena
Bundesliga 2
fra6 745,-
Les mer

Hamburger billetter og reise

Er du en av de mange som har drømt om å få se en fotballkamp i Bundesliga? Nå har du sjansen til å bli med på fotballreise med Hamburger. Se ditt favorittlag møte motstanderne på HSH Nordbank Arena. Laget Hamburger er faktisk det eneste laget som har spilt i alle sesonger av Bundesliga siden det ble startet i 1963.

Kombiner en herlig og minnerik fotballsopplevelse med god mat og drikke samt en stor dose kultur. En fotballreise med Hamburger passer for alle og for hele familien. Byen Hamburg tilbyr alt fra enestående museer og teatre til dyreparker og underholdning. Avsett et par dager med familie eller venner og reis på en fotballreise med Hamburger. Byen tilbyr fine restauranter, koselige barer og et spennende natteliv om så ønskes.

Mens du venter på kampen, eller etter den, kan det være morsomt å teste Hamburgs verdensberømte natteliv. Byen har fått sitt ville natteliv i arv fra tiden da sjømennene iblant fikk vente flere dager på å komme avgårde. Resultatet ble et stort antall barer som siden kom til å bli nattklubber.

Fotballreiser med Hamburger kan bestilles på flere måter. Enten kan dere kjøpe en pakke som inneholder reise, hotell og matchbillett. Alternativet er å bare kjøpe matchbillett og hotell, eller bare en matchbillett.