We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2021 | 2022

30 Okt 2021
Manchester City vs Crystal Palace
Etihad Stadium
Premier League
fra 495,-
Les mer
6 Nov 2021
Crystal Palace vs Wolverhampton
Selhurst Park
Premier League
fra 795,-
Les mer
27 Nov 2021
Crystal Palace vs Aston Villa
Selhurst Park
Premier League
fra 925,-
Les mer
30 Nov 2021
Leeds vs Crystal Palace
Elland Road
Premier League
fra1 215,-
Les mer
4 Des 2021
Manchester United vs Crystal Palace
Old Trafford
Premier League
fra1 785,-
Les mer
11 Des 2021
Crystal Palace vs Everton
Selhurst Park
Premier League
fra 695,-
Les mer
14 Des 2021
Crystal Palace vs Southampton
Selhurst Park
Premier League
fra 595,-
Les mer
18 Des 2021
Watford vs Crystal Palace
Vicarage Road
Premier League
fra 695,-
Les mer
26 Des 2021
Tottenham vs Crystal Palace
Tottenham Hotspur Stadium
Premier League
fra1 095,-
Les mer
28 Des 2021
Crystal Palace vs Norwich
Selhurst Park
Premier League
fra 795,-
Les mer
1 Jan 2022
Crystal Palace vs West Ham
Selhurst Park
Premier League
fra 995,-
Les mer
22 Jan 2022
Crystal Palace vs Liverpool
Selhurst Park
Premier League
fra1 995,-
Les mer
19 Feb 2022
Crystal Palace vs Chelsea
Selhurst Park
Premier League
fra1 715,-
Les mer
26 Feb 2022
Crystal Palace vs Burnley
Selhurst Park
Premier League
fra 595,-
Les mer
5 Mars 2022
Wolverhampton vs Crystal Palace
Molineux Ground
Premier League
fra1 546,-
Les mer
12 Mars 2022
Crystal Palace vs Manchester City
Selhurst Park
Premier League
fra1 585,-
Les mer
19 Mars 2022
Newcastle vs Crystal Palace
St James Park
Premier League
fra1 325,-
Les mer
2 April 2022
Crystal Palace vs Arsenal
Selhurst Park
Premier League
fra1 585,-
Les mer
16 April 2022
Everton vs Crystal Palace
Goodison Park
Premier League
fra1 325,-
Les mer
23 April 2022
Crystal Palace vs Leeds
Selhurst Park
Premier League
fra1 195,-
Les mer
30 April 2022
Southampton vs Crystal Palace
St Mary's Stadium
Premier League
fra 645,-
Les mer
7 Mai 2022
Crystal Palace vs Watford
Selhurst Park
Premier League
fra 695,-
Les mer
22 Mai 2022
Crystal Palace vs Manchester United
Selhurst Park
Premier League
fra3 335,-
Les mer

Fotballreiser med Crystal Palace

Crystal Palace har slik som mange av de andre kjente engelske fotballklubbene, hjemme-stadion i London. I nyere tid har ikke klubben vært fast inventar i Englands beste rekke, men er nå med i Premier League på femte sesong. Lagets beste plassering var tilbake i 1990/1991-sesongen, hvor det ble en flott tredjeplass. Av tidligere store spillere i klubben kan det nevnes Nigel Martyn, Chris Coleman, Attilio Lombardo, Andrew Johnson og Ian Wright. I dag er den raske Wilfried Zaha en av profilene på laget. Lagets kallenavn er i dag «The Eagle». Tidligere var det «The Glaziers».

En fotballreise med Crystal Palace får du lettest i hus via et reisebyrå, som har spesialisert seg på fotballreiser. Hos disse byråene kan du kjøpe fotballbilletter i praktiske samlepakker, som inkluderer både fly- og/eller hotellreservasjon, samt billetter til ønsket kamp. Du kan naturligvis også planlegge reisen og kjøpe billettene selv. Det siste kan du klare ved å gå inn på Crystal Palaces hjemmeside, kjøpe på stadion eller over telefonen.

Crystal Palace Football Club så dagens lys i 1905 og spilte til å begynne med i den nest beste rekken, som primært bestod av reservelagene fra etablerte klubber på beste nivå. Ettersom tiden gikk, fikk klubben etablert seg og har siden da vært på beste nivå mange ganger. Nå er de der på femte sesong i strekk etter noen års fravær. Crystal Palace har ikke vunnet noen nevneverdige trofeer (utover å vinne noen av de lavere rekkene), men har vært i FA Cup-finalen to ganger: i 1990 og 2016. Her har de begge ganger måtte gi tapt mot Manchester United.

Kort om Selhurst Park

Vil du gjerne ha en Premier League-opplevelse, som de fleste ikke har opplevd, så er et besøk hos Crystal Palace på Selhurst Park et godt valg. Her er det snakk om et forholdsvis lite stadion, men til gjengjeld er det alltid god stemning, som du ellers skal ned i de nest beste nivåene for å oppleve. I 2015 kåret den anerkjente avisen The Telegraph Selhurst Park til å være det stadion, som har den beste atmosfæren i hele Premier League.

Selhurst Park

Selhurst Park har en kapasitet på 25.456, noe som ikke imponerer, når det tenkes på mange av de andre lagenes stadioner i ligaen. Det Crystal Palaces stadion ikke har i kapasitet, har det til gjengjeld i atmosfære. Det er snakk om elleville tilskuere, som virkelig setter pris på hardt spil, bestemte taklinger og en attitude, som er en sann kriger verdig.

Transport

Befinner du deg i sentrum av London, er du 14-16 km borte fra Selhurst Park. Det er likevel lett å komme frem til stadionet. Du kan for eksempel ta t-banen fra Trafalgar Square til Brockwell Park. Gå av her og stig på toget mot South Croydon, inntil du kommer til Whitworth Road. Herfra er det under ti minutters gange til Selhurst Park og den gode fotballstemningen.

Stadionets historie


Crystal Palace kom til verden i 1905 og spilte først sine hjemmekamper på Herne Hill Velodrome og deretter på The Nest. Vi skal tilbake til år 1924, før laget flyttet til Selhurst Park, hvor klubben siden har vært garanti for hard kamp, en helhjertet innsats, sang og skrål kampen igjennom uansett motstander.

Crystal Palace har ikke alltid hatt enerett på Selhurst Park. Fra 1985 til 1991 huset stadion også Charlton Athletic og fra 1991 til 2003 Wimbledon FC.

Selhurst Park har til dags dato invitert til en enkelt landskamp, men det ble også brukt ved sommer-OL i 1948. Så det har lagt gress til litt av hvert.

Klubbens mest hardcore fans hører til på Holmesdale-tribunen, som har plass til litt over 8.000 tilskuere. Tribunen ligger på sydsiden av stadion. Det er ikke minst her, at den fenomenale stemningen bygges opp.

Crystal Palace billetter og reise

Engelsk fotball er best live. Hva kan da være bedre enn en fotballreise? Nå har du og dine nære og kjære mulighet til å kjøpe fotballreiser med Crystal-Palace og se ditt favorittlag møte motstanderne på hjemmebanen Selhurst Park. Laget Crystal-Palace har hatt en jojo-karriære i engelsk fotball og er veldig populært blant fans både i England og i resten av verden.

En fotballreise med Crystal-Palace, eller The Eagles som de også kalles, er så mye mer enn en vanlig fotballsopplevelse. Nå har du mulighet til å utforske London sammen med din familie eller dine venner, samtidig som dere får se ekte engelsk storfotball. Avsett et par dager og heie fram ditt favorittlag, samt få en dose kultur og storbyliv i London på en og samme tur. Gå på Harrods eller nyt utsikten fra The London Eye, besøk Madame Tussauds eller ta en matbit på en av Londons mange restauranter.

Fotballreiser med Crystal-Palace kan kjøpes i tre forskjellige pakker. Det første og kanskje beste alternativet er å kjøpe en pakke som inkluderer reisen fram og tilbake, boende under hele besøket samt matchbillett. Andre alternativ er å bare kjøpe matchbillett og boende, alternativt bare matchbillett.

Severdigheter og opplevelser i London

London er stort, men når du allikevel er der, ville det være dumt å ikke utnytte det. Du får mulighet til å se verdensberømte steder og bygninger som Tower of London, London Bridge, Buckingham Palace, London Eye, Big Ben, The Natural History Museum og mye, mye mer. Og så må vi jo ikke glemme de autentiske engelske pubene, som kan skape en stemning du sjelden har sett maken til.