We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2021 | 2022

Glasgow Rangers billetter og reise

Hva kan være en bedre idè enn å reise for å se sitt favorittlag spille på hjemmebane? Nå har du muligheten til å reise alene, eller ta med familien eller vennegjengen på en uforglemmelig fotballreise med Glasgow Rangers, eller Rangers FC som er det offisielle navnet på en av Skottlands mest fremgangsrike fotballklubber gjennom tidene. Se Rangers møte motstanderne, kanskje blir det en spennende kamp mellom FC og erkerivalene Celtic FC.

Gjennom tidene er det fremfor alt to lag i Skottland som kjemper om den første plassen innen landets fotball. Et av disse to lag er storlaget Glasgow-Rangers, eller Rangers FC. Benytt muligheten til å se dem spille på hjemmebanen Ibrox Stadium i Glasgow og opplev hvordan adrenalinet ruser i kroppens mens titusentalls fans skriker.

Men Glasgow har også mer å tilby en fotball. Avsett et par dager og kjøp en fotballreise med Glasgow Rangers. Det blir et eventyr for alle innblandede parter og passer for hele familien, såvel som vennegjengen. Pass på å besøke St. Mungo's Cathedral, George Square og City Chambers. Glasgow har en spennende historie og mye kultur å tilby. Nattestid, når butikkene er stengt og folk har gått fra jobb, våkner en ny del opp – nattklubbene og barene. Glasgow kan tilby et pulserende og spennende uteliv for den som ønsker dette, noe som gjør byen lett å like.

Fotballreiser med Glasgow Rangers er en bra måte å ta med seg familien eller vennene på eventyr da reisen innebærer så mye mer enn en vanlig fotballopplevelse. Kjøp fotballreiser i pakke som inneholder fly, hotellovernatting alle dager, samt matchbillett. Om så ønskes kan man bare kjøpe matchbillett, alternativt matchbillett og hotellovernatting.