We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2019 | 2020

Arenaens historie


Celtic ble grunnlagt i 1887. De første årene spilte de på Celtic Park på hjørnet av Springfield Road og London Road i bydelen Parkhead. Den første kampen Celtic spilte på arenaen var mot rivalerne Rangers. Celtic vant kampen med 5-2.

Etter bare fem år måtte Celtic forlate arenaen. Eieren endret drastiskt på årsleien og klubben hadde ikke lenger råd å bruke arenaen. I 1892 var nye Celtic Park ferdig. Den første kampen her var mellom Celtic og Renton.

Opprinnelig var Celtic Park formet som en oval og hadde sykkelbaner rundt fotballbanen. I 1898 bygde de en ny hovedtribun, med to etasjer, som gjorde at kapasiteten ble 50 000 tilskuere.

I moderne tid har det vært oppussing i etapper. Dagens Celtic Park er i stor grad et resultat av de omfattende renoveringer som ble gjort før sesongen 1995/96.

Celtic billetter og reise

Se britisk fotball når den er som aller best, live, med skrikende supportere og herlig adrenalinrus. Fotballreiser med Celtic gir deg alt du kan ønske deg av fotball.

Laget Celtic FC fra Glasgow i Skottland var det første britiske lag som vant Europatittelen for mesterlag. Gjennom alle tider har de dominert den skotske ligaen og er selv idag en av verdens beste fotballklubber. Reis på en fotballreise med Celtic, har du flaks kan du bevitne verdens største og mest nervepirrende derby mellom Glasgow Rangers og Celtic FC.

Avsett noen dager og reis på fotballreise til Glasgow. Byen tilbyr, utenom fotball, også vakker natur, deilige parker og interessante whiskeydestillerier. Pass på å få en dose kultur i samband med din fotballreise og opplev en av Storbritannias beste byer. Ta en matbit eller nyt av god drikke i samband med ditt besøk i Glasgow. Byen tilbyr alt man kan ønske i form av underholdning og moro, fra herlige golfbaner til genuine restauranter og nattklubber.

Fotballreiser med Celtic kan kjøpes i tre pakker. Det gunstigste alternativet er å kjøpe en pakke som inkluderer reise, boende og matchbillett. Alternativet er å kjøpe pakken som inneholder matchbillett og hotell, alternativt bare en matchbillett.