We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2019 | 2020

27 Mars 2020
England vs Italia
Wembley Stadium
Vennskapskamper
fra 864,-
Les mer
31 Mars 2020
England vs Danmark
Wembley Stadium
Vennskapskamper
fra 864,-
Les mer
14 Juni 2020
England vs Kroatia
Wembley Stadium
Fotball-EM
fra6 033,-
Les mer
23 Juni 2020
Czech Republic vs England
Fotball-EM
fra6 050,-
Les mer

England billetter og reise

Å bestille billetter og gi seg avgårde på fotballreise har mer eller mindre blitt en folkesport i Norge. Flere og flere oppdager nemlig fordelene med å sette seg på flyet ut i Europa for å se fotball i verdensklasse. Men en fotballreise trenger ikke nødvendigvis bare inneholde fotball hele tiden. Nei, det som er bra er at en sånn tur har så mye mer å by på enn bare en grønn plen, en rund ball og to fotballag.

Mange reisearrangører satser stort på å markedsføre fotballreiser i pakkeform, hvor alt tenkelig inngår i prisen. På den måten får du både flybillett, hotellovernatting og matchbillett samtidig. Det er altså mye lettere enn om du selv skulle snekre sammen din tur.

Reiser du på fotballtur til England, fotballens forjettede land, skal du vite at det i prinsipp fins hvor mye som helst å utforske der. Etter kampen er det tradisjon å besøke nærmeste pub for å høylytt fortsette fotballfesten med et par øl. Allsangen på en britisk pub er mildt sagt øredøvende. London, Birmingham, Liverpool. Byene med sterk fotballkopling er mange i England. Pass på å få mulighet til sightseeing når du likevel befinner deg der. Lei gjerne en bil og gi deg ut på de slingrende landeveiene, men husk at engelskmenn kjører på venstre side av veien og rattet sitter derfor på høyre side.