We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2021 | 2022

12 Nov 2021
England vs Albania
Wembley Stadium
Fotball-VM
fra1 295,-
Les mer

England billetter og reise

Å bestille billetter og gi seg avgårde på fotballreise har mer eller mindre blitt en folkesport i Norge. Flere og flere oppdager nemlig fordelene med å sette seg på flyet ut i Europa for å se fotball i verdensklasse. Men en fotballreise trenger ikke nødvendigvis bare inneholde fotball hele tiden. Nei, det som er bra er at en sånn tur har så mye mer å by på enn bare en grønn plen, en rund ball og to fotballag.

Mange reisearrangører satser stort på å markedsføre fotballreiser i pakkeform, hvor alt tenkelig inngår i prisen. På den måten får du både flybillett, hotellovernatting og matchbillett samtidig. Det er altså mye lettere enn om du selv skulle snekre sammen din tur.

Reiser du på fotballtur til England, fotballens forjettede land, skal du vite at det i prinsipp fins hvor mye som helst å utforske der. Etter kampen er det tradisjon å besøke nærmeste pub for å høylytt fortsette fotballfesten med et par øl. Allsangen på en britisk pub er mildt sagt øredøvende. London, Birmingham, Liverpool. Byene med sterk fotballkopling er mange i England. Pass på å få mulighet til sightseeing når du likevel befinner deg der. Lei gjerne en bil og gi deg ut på de slingrende landeveiene, men husk at engelskmenn kjører på venstre side av veien og rattet sitter derfor på høyre side.