We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2019 | 2020

Spania billetter og reise

Å bestille billett og reise i vei på fotballreise har mer eller mindre blitt en folkesport her til lands. Alt flere oppdater nemlig fordelene og den store gleden ved å sette seg på flyet til en by ute i Europa for å på plass nyte fotball i verdensklasse. Men en fotballreise trenger ikke bare å inneholde fotball hele tiden. En sånn reise har i stedet så mye mer å tilby enn bare to lag som sparker ball.

Mange reisearrangører satser nå på å selge fotballreiser som pakketurer hvor alt inngår i prisen. Du får på den måten både flybillett, hotellovernatting og matchbillett. Det er et billigere og enklere alternativ enn om du selv skulle sette sammen din tur.

Spania er for alle fotballelskere synonymt med La Liga, som i følge fotballeksperter anses være en av verdens beste profesjonelle fotballsligaer. Liker man spansk fotball skal man derfor ikke gå glipp av sjansen til å reise på fotballreise til Spania. Real Madrid, FC Barcelona, Athletic Bilbao og alle de andre topplagene i La Liga blir en fotballopplevelse utover det vanlige. I Spania kan fotball nesten regnes som en religion og folk går mann av huse for å se sine favorittlag spille.

Reiser du på fotballreise til Spania kan du ikke gå glipp av alt du kan se og gjøre utenfor arenaen. Klimaet er oftest varmt og deilig året rundt så mulighetene til å sole og bade er naturligvis ganske store. Mallorca og Costa del Sol er bare to regioner som ofte fører tankene til avslappet strandliv.