Fotballreiser Liverpool

TERMINLISTE

30. APRIL 2017 Everton - Chelsea Goodison Park Premier League
fra 1 995,-
Les mer »
7. MAI 2017 Liverpool - Southampton Anfield Premier League
fra 1 595,-
Les mer »
12. MAI 2017 Everton - Watford Goodison Park Premier League
fra 1 495,-
Les mer »
21. MAI 2017 Liverpool - Middlesbrough Anfield Premier League
fra 1 800,-
Les mer »

fotballreiser Liverpool

Er du en av de som går og drømmer om å få se ekte Premier League fotball når den er som best – live? Går du rundt og ønsker at du noen gang skal få se ditt favorittlag fra Liverpool spille på hjemmebane? Nå har du sjansen til å gjøre nettopp det. Fotballreiser til Liverpool gir deg mulighet til å se Everton FC eller Liverpool FC på hjemmebane samtidig som du under et par dager har mulighet til å oppleve byen Liverpool på riktig.

Liverpool er hjemby til noen av Englands mest fremgangsrike fotballag, Everton FC og Liverpool FC. Hvert år spilles spennende derby mellom disse lag og nå har du mulighet til å reise på en fotballreise og se disse to møtes, alternativt et av disse lag når de spiller mot andre klubber.

Men Liverpool har mer enn fotball å skryte av. Blant annet er de hjemby til noen av verdens største musikkgrupper, som The Beatles og Atomic Kitten med flere. Det er lett å forstå hvorfor Liverpool er en by hvor det er nok å se og gjøre og som man lett lærer å like. Men fotballreiser til Liverpool passer for alle uansett om dere reiser som en familie eller en større ungdomsgruppe. Alle har glede av å få se denne by og oppleve ekte Premier League fotball på nært hold.

Fotballreiser til Liverpool kan kjøpes i tre pakker:
Reise + Boende + Matchbillett
Boende + Matchbillett
Matchbillett

Gå direkte til en av Liverpool-Lag

Everton
Liverpool