We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2020 | 2021

Italia billetter og reise

Å kjøpe billett og reise i vei på fotballreise har blitt en folkesport i Norge. Flere og flere fotballelskere oppdager fordelene med å sette seg på flyet ut i Europa for å nyte av fotball i absolutt verdensklasse. Men en fotballreise kan også inneholde så mye mer enn bare fotball. Det fine er at man kan kombinere fotball med både shopping og sightseeing.

Mange reisearrangører satser på å selge fotballreiser som pakketurer. Da får du både flybillett, hotellovernatting og matchbillett for en klumpsum. Det blir altså mye lettere enn om du selv skulle ordne din reise.

Italia er fotballens forjettede land og mye mer enn bare pizza og spaghetti. En fotballreise til Italia kan bli et kjært minne for livet. Den store foballsligaen i Italia heter Serie A. Roma, Juventus og Milan er bare noen av de totalt 20 topplag som spiller i italienske Serie A.

Reiser du på en fotballreise til Italia så kan du ikke gå glipp av alt som kan ses og gjøres i dette land som er fylt av historie og kultur. Roma var en gang i tiden hovedstad i det veldige Romerriket og du finner fremdeles spor etter denne tidsepoken. Dette gjelder også hele resten av den italienske støvelen. Et tips er at du i samband med at du bestiller din fotballreise også bestiller leiebil sånn at du kan reise rundt.