We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2019 | 2020

5 Sep 2020
Sverige vs Frankrike
Friends Arena
Nations League
fra 505,-
Les mer

Frankrike billetter og reise

Ligue 1 er navnet på Frankrikes mest prestisjefylte fotballsliga. Antallet medvirkende lag har i alle år variert mellom 18 og 20. Ligaen holder veldig høy internasjonal klasse og har gjennom årene også lokket flere norske spillere.

På samme måte som til andre land hvor det spilles bra fotball, arrangeres det også fotballreiser til Frankrike. Å kjøpe billett og reise på fotballreise til landet som flyter av vin, ost og baguetter er veldig populært, spesielt tidlig på året da man som norsk kan få møte våren i Paris og andre byer hvor det spilles førsteklasses fotball.

Har du planer på å reise i vei på fotballreise til Frankrike så skal du vite at det fins to måter å ordne reisen. Enten vender du deg til en reisearrangør som selger pakketurer hvor du får fly, hotell og matchbilletter for en klumpsum, ellers skreddersyr du din egen reise og bestiller alt på egen hånd

Uansett hvordan du har tenkt å legge opp din fotballreise så bør du ikke gå glipp av alt som Frankrike har å tilby sine besøkere utenfor fotballarenaen. Utenfor Paris finner du den gigantiske fornøyelseparken EuroDisney som er verdt minst et par dagers besøk for å rekke alle attraksjoner. Den franske kongefamiliens eventyrslott Versailles bør du også passe på å besøke når du likevel befinner deg i trakten.