We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2021 | 2022

Fenerbahce billetter og reise

Fotballreiser med Fenerbahçe er den ultimate måten å oppfylle en livsdrøm. Reis på ditt livs sportsreise og få ut så mye som mulig av Istanbul med alt byen har å by på. En fotballreise med Fenerbahçe passer for hele familien og er en perfekt måte å ha det morsomt med de man elsker.

Avsett et par dager eller en langhelg til å reise til Istanbul for å se ditt favorittlag spille. Laget Fenerbahçe er et av Tyrkias mest fremgangsrike fotballag og spiller sine hjemmekamper på arenaen Fenerbahçe ?ükrü Saraco?lu Stadyumu. I tillegg til fotball deltar klubben i flere andre sporter, blant annet basket hvor de spiller på høy europeisk nivå.

Fotballreiser med Fenerbahçe er et eventyr som ikke kan sammenliknes med noe annet. Den gigantiske byen Istanbul tilbyr alt man kan ønske, her fins mye historie og kultur så vel som livlig utelig og vakre parker. I Istanbul møtes to verdensdeler, Europa og Asia. På den europeiske siden finner du den historiske delen med f.eks. sultanens Topkapi-palass, Blå moskèn og den store basaren. I tillegg til historie og kultur tilbyr byen et livlig natteliv med store nattklubber og fine restauranter.

Avsett et par dager og kjøp fotballreiser med Fenerbahçe. Kjøp en pakke med fly, hotell og matchbillett eller ordne reisen selv og kjøp dermed pakken som inneholder hotell og matchbillett, alternativt en matchbillett.