We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2021 | 2022

26 Okt 2021
Arsenal vs Leeds
Emirates Stadium
EFL Cup
fra 395,-
Les mer
26 Okt 2021
Chelsea vs Southampton
Stamford Bridge
EFL Cup
fra 295,-
Les mer
27 Okt 2021
West Ham vs Manchester City
Wembley Stadium
EFL Cup
fra 405,-
Les mer
27 Feb 2022
EFL Cup vs Final
Wembley Stadium
EFL Cup
fra3 405,-
Les mer

EFL Cup billetter og reise

Carabao Cup, EFL-Cup, eller Football League Cup som det korrekte navnet på den engelske ligacupen lyder, er den fotballturnering på de britiske øyer hvor vinneren kvalifiserer seg for viderespill i UEFA Europa League. Turneringen er bare åpen for Englands 92 virksomme proffklubber. Dette betyr i praksis at ingen klubber på amatørnivå får være med. Carabao Cup er en proffturnering i ordets rette mening. Den store finalen i den engelske ligacupen spilles under høytidelige former på Englands nasjonalarena, nye Wembley Stadium i London.

I finalen møtes to av de absolutt beste klubbene i England for å gjøre opp om både ære og en billett til UEFA Europa League. Dette er en mulighet for alle fotballelskere å kunne nyte av jordens absolutt beste fotball.

Nå kan alle som setter pris på god fotball av edleste sort få ta del av dette på plass. Fotballreiser har nemlig blitt en veldig folkelig type av underholdning som lokker alt flere til å kjøpe billetter og reise avgårde. Du kan kjøpe en skreddersydd fotballreise for å se ditt favorfittlag spille i Carabao Cup. Enten kjøper du en pakketur hvor alt – flybilletter, hotell og matchbilletter – inngår. Et annet alternativ er at du selv komponerer din egen fotballreise og for eksempel velger høyere standard på hotellet, flere ekstranetter eller bedre sitteplass på tribunen.

Anmeldelser og vurderinger for Fotballreise.no

Se alle anmeldelsene her

4,7 av 5 (3 anmeldelser)

Sjekker alltid på Fotballreise.no før jeg bestiller en fotballreise.

5 av 5

Flott side for å få en god oversikt over priser på fotballturer!

4 av 5

Enkelt og greit!

5 av 5