We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Kamper sesongen 2020 | 2021

Danmark billetter og reise

Fotballreiser til Danmark er et utmerket alternativ til en langhelg eller bare et par dagers ferie, for den fotballinteresserte. I Danmark er nettopp fotball en av de største publikumsportene og landet kan skryte av mange kjente fotballnavn.

Fotballreiser til Danmark gir deg mulighet til å se noen av landets beste og mest fremgangsrike klubber spille, som f.eks. FC København, Brøndby IF, Herfølge BK og AaB bare for å nevne noen. Kanskje kan du passe på å se en spennende landskamp mellom Danmark og Norge, og høre danske fans synge ”Vi er røde, vi er hvide”. Se dansk storfotball live og nyt samtidig av det vårt deilige naboland har å tilby.

For oss nordmenn betyr Danmark oftest hovedstaden København og kanskje røde pølser, men landet er så mye mer enn så. Pass på å nyt av den vakre naturen, og de idylliske småbyene og landsbyene som dukker opp litt overalt. Besøk vakre og interessante museer, fine parker og hager. Ta med familien til den verdensberømte lekeparken Legoland og få en uforglemmelig opplevelse før eller etter fotballkampen.

Fotballreiser til Danmark kan kjøpes direkte i tre forskjellige pakker. Dere har mulighet til å kjøpe en pakke som inkluderer alt fra reise tur og retur, til boende og matchbillett. En annen mulighet er å kjøpe en pakke som bare inkluderer boende og matchbillett, alternativt bare matchbillett.