Kamper sesongen 2019 | 2020

31 Mars 2020
England vs Danmark
Wembley Stadium
Vennskapskamper
fra 829,-
Les mer
13 Juni 2020
Danmark vs Finland
Fotball-EM
fra6 032,-
Les mer
18 Juni 2020
Danmark vs Belgia
Fotball-EM
fra5 862,-
Les mer
22 Juni 2020
Russland vs Danmark
Fotball-EM
fra5 372,-
Les mer

Danmark billetter og reise

Fotballreiser til Danmark er et utmerket alternativ til en langhelg eller bare et par dagers ferie, for den fotballinteresserte. I Danmark er nettopp fotball en av de største publikumsportene og landet kan skryte av mange kjente fotballnavn.

Fotballreiser til Danmark gir deg mulighet til å se noen av landets beste og mest fremgangsrike klubber spille, som f.eks. FC København, Brøndby IF, Herfølge BK og AaB bare for å nevne noen. Kanskje kan du passe på å se en spennende landskamp mellom Danmark og Norge, og høre danske fans synge ”Vi er røde, vi er hvide”. Se dansk storfotball live og nyt samtidig av det vårt deilige naboland har å tilby.

For oss nordmenn betyr Danmark oftest hovedstaden København og kanskje røde pølser, men landet er så mye mer enn så. Pass på å nyt av den vakre naturen, og de idylliske småbyene og landsbyene som dukker opp litt overalt. Besøk vakre og interessante museer, fine parker og hager. Ta med familien til den verdensberømte lekeparken Legoland og få en uforglemmelig opplevelse før eller etter fotballkampen.

Fotballreiser til Danmark kan kjøpes direkte i tre forskjellige pakker. Dere har mulighet til å kjøpe en pakke som inkluderer alt fra reise tur og retur, til boende og matchbillett. En annen mulighet er å kjøpe en pakke som bare inkluderer boende og matchbillett, alternativt bare matchbillett.