Fotballreiser Barcelona

TERMINLISTE

8. AUGUST 2017 Barcelona - Chapecoense Camp Nou Gamper Trophy
fra 462,-
Les mer »
13. AUGUST 2017 Barcelona - Real Madrid Camp Nou Supercopa
fra 1 991,-
Les mer »

fotballreiser Barcelona

Interessert av fotball? Liker du live-fotball? Liker du varme, sandstrender og herlige shoppingturer kombinert med kultur og vakre bygninger? Har du svart ja på en eller flere av disse spørsmålene bør du lese videre. Fotballreiser til Barcelona er det ultimate eventyret for alle i alle aldrer.

Barcelona er hjembyen til fremfor alt to store fotballklubber. Den ene er FC Barcelona som er en av Europas største fotballklubber. Hjemmebanen heter Camp Nou og anses være en av Spanias mektigste fotballstadioner. Det andre fotballaget heter RCD Espanyol og deres hjemmebane heter Estadi Olímpic Lluís Companys.

En fotballreise til Barcelona gir deg mulighet til både kulturvandringer og shopping, og sol og bad. Byen Barcelona har alt man kan ønske seg uansett om man elsker å shoppe, ligge og nyte solen, bade eller feste. Av den anledning passer fotballreiser til Barcelona for alle, uansett alder. Benytt sjansen til å bli med på en guidet tur i Camp Nou i samband med ditt besøk i byen. Noe annet du ikke må gå glipp av, er å besøke den halvferdige men likevel trendige katedralen La Sagrada Familia.

Fotballreiser til Barcelona kan kjøpes i følgende pakker:
Fly + Hotellovernatting samtlige dager + Matchbillett
Hotellovernatting samtlige dager + Matchbillett
Matchbillett

Gå direkte til en av Barcelona-Lag

Barcelona
Espanyol